megyei labdarúgás

Jó néhány érkező a Sáskánál

Jó néhány érkező a Sáskánál

2022. aug. 9. - Sport

Közeleg a megyés labdarúgó bajnokságok hétvégi rajtja is, sőt emellett a Zala Megyei Kupában az alsóbb osztályú csapatok mérkőzhetnek a következő körért.

Pályacsinosítás

Pályacsinosítás

2022. júl. 31. - Sport

A Kiskanizsai Sáskák SE megye egyes labdarúgó együttesénél a hétvégén sem pihentek, s nem is azért, mert edzőmérkőzésre készültek.

Maradt még bennük, de akadtak azért bravúrok

Maradt még bennük, de akadtak azért bravúrok

2022. jún. 14. - Sport

A közelmúltban zárult megyei labdarúgó első osztályú bajnokság 8. helyén végzett a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE együttese. Tény, a Sáska híveinek hosszú idő után nem azt kellett konstatálniuk, hogy a csapat az utolsó pozíciók egyikében árválkodik.

Harmincadik gól, nyolcadik hely

Harmincadik gól, nyolcadik hely

2022. máj. 29. - Sport

Szezonzárója alkalmából a Kiskanizsa a Zalaszentgrót együttesét fogadta a labdarúgó megyei első osztályban.

Lesz még közeli főtáblás a kupában

Lesz még közeli főtáblás a kupában

2022. máj. 19. - Sport

Igazából – a gólokban gazdag termés ellenére - nem is drámai mérkőzésen, sokkal inkább a Szepetnek SE olyan találkozón jutott ki végül - tavaly után ismét - a labdarúgó Magyar Kupa főtáblájára, melyen Németh István együttese igazán kompakt módon próbált működni – ennek eredménye lett a jó erőt képviselő Csesztreg elleni továbbjutás.

A gólokat a Sáska szerezte

A gólokat a Sáska szerezte

2022. máj. 15. - Sport

Ismét eljött az ideje egy szomszédvári rangadónak a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság déli végein, hiszen a Sáska a Szepetneket fogadta.

Koncentráltan újabb döntetlen

Koncentráltan újabb döntetlen

2022. máj. 3. - Sport

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság legutóbbi fordulójában az utóbbi hetek sikertelen találkozói, vagy éppen meccs-elmaradás miatt talán nem a legjobb hangulat uralkodott a Kiskanizsa együttesénél, hazai környezetben azonban javítani tudtak a Zalalövő ellen a megszerzett döntetlennel.

Elmarad a hétvégi bajnokijuk

Elmarad a hétvégi bajnokijuk

2022. ápr. 8. - Sport

Legalább két szempontból is kiemelt történések íródtak a Kiskanizsai Sáskák labdarúgóinak mostani szezonjának legutóbbi heteiben. Szombaton például a bajnoki címre lényegében egyedül kandidáló Teskánd KSE vendégei lettek volna 15.30 órától.

A vendégek 1-7-re jöttek

A vendégek 1-7-re jöttek

2022. márc. 23. - Sport

Többször is halasztott bajnoki mérkőzését pótolta a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE megyei első osztályú labdarúgó együttese szerda késő délután, amikor is az NB-s szintre pályázó Technoroll Teskánd KSE legénységét fogadta.

Az eltökéltség jutalma

Az eltökéltség jutalma

2022. márc. 17. - Sport

Még a hét elején folytatódtak a labdarúgó Zala Megyei Kupa küzdelmei, s a 4. forduló programjában számos, dél-zalai csapatokat is érintő párosítások is szerepeltek.