megyei labdarúgás

Duplázó is akadt, az új szerzemény is beköszönt

Duplázó is akadt, az új szerzemény is beköszönt

2020. feb. 10. - Sport

Újabb felkészülési mérkőzését játszotta le a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE együttese.

Lassan a Sáska is belelendül

Lassan a Sáska is belelendül

2020. jan. 14. - Sport

Lassan a megyei labdarúgásban is munkába állnak a csapatok a szezon tavaszi idényére készülődvén és nincs ez másképp az első osztály 14. helyén álló Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE csapatának esetében sem.

Morcos idő, boldog vendégek

Morcos idő, boldog vendégek

2019. nov. 10. - Sport

A labdarúgó megyei I. osztály küzdelmeinek 14. fordulóját rendezték a hétvégén és Kiskanizsán igazi alsóházi rangadót rendeztek, hiszen a forduló előtt 14. Horváth Méh Kiskanizsai Sáskák SE az egy hellyel előtte álló Semjénháza SE-t fogadta.

Második győzelmét jegyezte a Sáska

Második győzelmét jegyezte a Sáska

2019. okt. 21. - Sport

A megyei labdarúgó bajnokság első osztályának 11. fordulójában megszerezte második sikerét a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE együttese.

Nyert a Sáska!

Nyert a Sáska!

2019. szep. 23. - Sport

A megyei labdarúgó első osztályú bajnokság hetedik fordulójában megszerezte első pontjait a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák együttese.

Késett ugyan, de ezúttal lett bajnoki

Késett ugyan, de ezúttal lett bajnoki

2019. szep. 9. - Sport

A labdarúgó megyei első osztályban szereplő Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE együttese - a Tarr Andráshida SC ellen hazai környezetben - két hét után folytathatta szereplését a bajnokságban, melynek roppant prózai oka volt: a 4. forduló keretében Mutter Attila legénysége nem tudott kiállni Szepetneken, ugyanakkor a szomszédvárban az utánpótláscsapata augusztus 31-én 3-1-re győzni tudott.

Jó focirajt után itthoni folytatás

Jó focirajt után itthoni folytatás

2019. aug. 29. - Sport

A labdarúgó megyei harmadik vonalban is rajtoltak a küzdelmek és a Déli csoport nyitó körében mindhárom nagykanizsai együttese idegenben kezdett, a három legénység pedig összesen hét pontot gyűjtött.

Ötöst kaptak

Ötöst kaptak

2019. aug. 11. - Sport

Megkezdődtek a megyei labdarúgó első osztály versengésének is a küzdelmei és az 1. fordulóban a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE a Szalai-Edelholz Zalalövői TK együttesét látta vendégül.

Nehéz lesz, de nem adják fel

Nehéz lesz, de nem adják fel

2019. aug. 7. - Sport

A hétvégén a labdarúgó megyei első osztályban is rajtolnak a küzdelmek, a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE a Zalalövő együttesét fogadja vasárnap 11 órától.

Gólokat számoltak

Gólokat számoltak

2019. júl. 29. - Sport

Hivatalosan két kapura történő edzés keretében lépett pályára a Kiskanizsai Sáskák SE, melynek keretében otthonában a somogyi Segesdi SE labdarúgó együttesét fogadta - a vendégek az elmúlt szezonban az ottani megye egy 16. helyén végeztek.