motokrossz

Régiós rákészülés az országosra

Régiós rákészülés az országosra

2020. jún. 2. - Sport

A normális kerékvágásába a visszatérését kereső motorsport egy újabb régiós motocross futamát rendezték másfél hete a Kalocsa környéki Foktőn, ahová szinte rekordnevezés érkezett.

A kupagyőzelem után magyar bajnoki cím

A kupagyőzelem után magyar bajnoki cím

2019. okt. 21. - Sport

Horváth Ádám, a Kanizsa Motocross SE fiatal versenyzője a Motocross Junior Magyar Kupa 5 versenyből álló sorozatában a 65 ccm-es kategóriában – makulátlan teljesítménnyel - minden versenyét megnyerve lett kupagyőztes, legutóbb pedig az idei bajnoki sorozat utolsó, ajkai futamán korosztályában az országos bajnokság elsőségét is begyűjtötte.

Újabb hétvége, újabb első helyezés

Újabb hétvége, újabb első helyezés

2019. szep. 23. - Sport

Horváth Ádám a Kanizsa Motocross SE fiatal krosszos versenyzője az utánpótlás motokrossz Magyar Kupa sorozatának egy újabb állomásán, a veszprémvarsányin indult a juniorok 65 ccm-es kategóriájában.

Futamgyőzelem és iskola

Futamgyőzelem és iskola

2019. szep. 12. - Sport

Horváth Ádám, a Kanizsa Motocross SE utánpótlás Eb-n 14. helyezett motorosa a 65 ccm-es géposztályban Kaposvár-Zselickislak térségében már a Magyar Nyílt Junior Országos Motocross Bajnokság aktuális fordulójában indult.

Elsőségekkel nyitott

Elsőségekkel nyitott

2019. márc. 29. - Sport

Az elmúlt esztendőben rendszeresen beszámoltunk a kanizsai ifjú motokrosszos tehetség, Horváth Ádám eredményeiről és ebben az évben a fiatal ismét nekirugaszkodik a szezonnak.

Horváth Ádám harmadik lett

Horváth Ádám harmadik lett

2018. okt. 19. - Sport

Monoron a Magyarország Nyílt Junior Motocross Bajnokságának záró fordulóját rendezték és a 65 ccm-es kategóriában a kanizsai Horváth Ádám végül összesítésben a harmadik helyen végzett.