Nagykanizsai Futsal Club

Negatív spirálba kerültek…

Negatív spirálba kerültek…

2020. okt. 27. - Sport

Még szeptember elején a tihanyiaknál előállt vírushelyzet miatt az első fordulóból elmaradt találkozóját pótolta a Nagykanizsai Futsal Club az NB II Nyugati csoportjában és a dél-zalaiak negatív szériája - sajnálatos módon - hétfő este sem szakadt meg.

Újabb hazai fiaskó

Újabb hazai fiaskó

2020. okt. 20. - Sport

A futsal NB II Nyugati csoportjának 6. fordulójában szezonbeli negyedik mérkőzését vívhatta a Nagykanizsai Futsal Club csapata, a kanizsaiak a Szigetszentmiklósi SC futsalosait fogadták.

Hiányoztak a szurkolóik

Hiányoztak a szurkolóik

2020. okt. 13. - Sport

A hétfőig kettőből kettőt nyerő Nagykanizsai Futsal Club fogadta a négyből négyet behúzó Haladás VSE II együttesét a futsal NB II Nyugati csoportjának küzdelmei során és a vasiak igazi tétmeccs keretében vitték el a pontokat Kanizsáról.

Pécsről hoztak győzelmet

Pécsről hoztak győzelmet

2020. okt. 6. - Sport

Szezonbeli második bajnokiját is megnyerte a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es együttese, Bagó Gábor tanítványai Pécsről hozták el a három pontot.

Megérte várni rá

Megérte várni rá

2020. szep. 22. - Sport

Végre elkezdhette idényét a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es futsalegyüttese, s rögtön az Újpesti TE látogatott hozzá a bajnokság harmadik fordulójában.

A második fordulóbeli meccsük is elmarad

A második fordulóbeli meccsük is elmarad

2020. szep. 11. - Sport

A Nagykanizsai Futsal Club szeptember 14-én, hétfőn 20 órától Budapesten az ELTE-BEAC együttese ellen lépett volna pályára a BEAC-sportcsarnokban a futsal NB II 2. fordulójában.

Rögtön halasztás és még több kérdőjel

Rögtön halasztás és még több kérdőjel

2020. szep. 7. - Sport

Az előző - csonka - szezon során a futsal NB II Nyugati csoportjában végül ezüstéremmel honorált Nagykanizsai Futsal Club is megkezdi 2020/2021-es bajnoki idényét a második vonalban.

Megjárt ez az ezüst

Megjárt ez az ezüst

2020. jún. 23. - Sport

Amint az a napokban kiderült, a Magyar Labdarúgó-szövetség részéről úgy döntöttek, hogy a néhány hónapja idő előtt lezártnak tekintett NB II-es futsal bajnokságban is elismerésben részesítik a legjobban szerepelt csapatokat.

Tesztekkel is segítettek

Tesztekkel is segítettek

2020. máj. 11. - Sport

Amint azt a napokban az NB II-es bajnokságban szereplő Nagykanizsai Futsal Club közösségi oldaláról megtudhattuk, az önkormányzat közvetítésével az NFC és az Auertechnik Kft. 160 darab hitelesített gyorstesztet adott át a Nagykanizsai Mentőállomáson, valamint a Nagykanizsai Idősek Otthonában dolgozóknak.

Gólgyáros a miskolci belvárosból...

Gólgyáros a miskolci belvárosból...

2020. márc. 25. - Sport

Ugyan a kialakult járványhelyzet gyakorlatilag blokkolja a sportvilág túlnyomó részét, azt azonban már nem veheti el a sportemberektől, amit a versenyszezon során eddig elértek. Bogyó Károly esete minderre jó példa, hiszen a 30 esztendős borsodi származású futsalos az NB II-es Nagykanizsai Futsal Club színeiben – a mesterlövészek listáját vezetve a Nyugati csoportban – immár 34 gólnál jár a szezonban, s adja a sors, hogy ezt a számot még gyarapíthassa is. Az azt jelentené ugyanis, hogy a felsőházi rájátszás két forduló után még folytatódhat...