Nagykanizsai Futsal Club

Időben jött figyelmeztetés

Időben jött figyelmeztetés

2019. ápr. 16. - Sport

A futsal NB II-ben szereplő Nagykanizsai Futsal Club az alsóházi rájátszásban elveszítette ugyan eddigi makulátlan mérlegét, de túlzott aggodalomra aligha van oka, ha a továbbiakban ismét valós tudását hozza.

Alsóházi hibátlanság

Alsóházi hibátlanság

2019. ápr. 9. - Sport

A Nagykanizsai Futsal Club NB II-es együttese eddig az alsóházi rájátszása során - ha pályára lépett - hibátlan mérleggel bír, tartja is vezető helyét a Nyugati csoportban.

Tartják alsóházi vezető helyük

Tartják alsóházi vezető helyük

2019. márc. 26. - Sport

A férfi futsal NB II Nyugati csoportjában, az alsóházi 3. fordulóban a Nagykanizsai Futsal Club harmadik bajnokiját is megnyerte, sőt, ezúttal még gólt sem kapott Bagó Gábor együttese.

Megtört a jég

Megtört a jég

2019. márc. 12. - Sport

A futsal NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában második mérkőzését is megnyerte a kanizsai együttes, így a mini tabellán az őt követő ELTE-BEAC-tól már öt pontnyira ellépett.

Győztes kezdés

Győztes kezdés

2019. márc. 4. - Sport

Jól kezdte alsóházi rájátszását a Nagykanizsai Futsal Club, hiszen a REAC ellen idegenből hozta el a bajnoki pontokat, így a tabella élén is maradt.

Az eddigi pozíciójuk megtartásáért

Az eddigi pozíciójuk megtartásáért

2019. márc. 1. - Sport

Közel két hete dőlt el, hogy a Nagykanizsai Futsal Club az akkori eredmények alakulásából kifolyólag végül az NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában folytathatja a küzdelmeket.

Jöhet a matekozás

Jöhet a matekozás

2019. feb. 17. - Sport

Háromgólos hátrányát még ledolgozta idegenben a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es együttese, ez azonban annyi energiát emésztett fel, hogy végül a TFSE nyerte a két csapat létfontosságú mérkőzését.

Pénteken pontért mennek a budafoki csarnokba

Pénteken pontért mennek a budafoki csarnokba

2019. feb. 12. - Sport

Időnként kemény pillanatokat is tartogató rangadót vívott a Nagykanizsai Futsal Club a Maglódi TC-vel a futsal NB II Nyugati csoportjának harmadik helyéért, a Pest megyeiek aztán a hazaiak hibáit kíméletlenül kihasználták.

Már a dobogón...

Már a dobogón...

2019. feb. 5. - Sport

A Nagykanizsai Futsal Club NB II-es együttese Érdre látogatott a bajnokság 20. fordulójában és a kanizsaiak győzelme egyben azt is jelentette, hogy Bagó Gábor csapata fellépett a Nyugati csoport dobogójára.

Már az élmezőny is belátható távolságban

Már az élmezőny is belátható távolságban

2019. jan. 29. - Sport

Zsinórban harmadik győzelmével a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es futsal együttese számára már csoportja közvetlen élmezőnye sincs távol.