Nagykanizsai Futsal Club

Megjárt ez az ezüst

Megjárt ez az ezüst

2020. jún. 23. - Sport

Amint az a napokban kiderült, a Magyar Labdarúgó-szövetség részéről úgy döntöttek, hogy a néhány hónapja idő előtt lezártnak tekintett NB II-es futsal bajnokságban is elismerésben részesítik a legjobban szerepelt csapatokat.

Tesztekkel is segítettek

Tesztekkel is segítettek

2020. máj. 11. - Sport

Amint azt a napokban az NB II-es bajnokságban szereplő Nagykanizsai Futsal Club közösségi oldaláról megtudhattuk, az önkormányzat közvetítésével az NFC és az Auertechnik Kft. 160 darab hitelesített gyorstesztet adott át a Nagykanizsai Mentőállomáson, valamint a Nagykanizsai Idősek Otthonában dolgozóknak.

Gólgyáros a miskolci belvárosból...

Gólgyáros a miskolci belvárosból...

2020. márc. 25. - Sport

Ugyan a kialakult járványhelyzet gyakorlatilag blokkolja a sportvilág túlnyomó részét, azt azonban már nem veheti el a sportemberektől, amit a versenyszezon során eddig elértek. Bogyó Károly esete minderre jó példa, hiszen a 30 esztendős borsodi származású futsalos az NB II-es Nagykanizsai Futsal Club színeiben – a mesterlövészek listáját vezetve a Nyugati csoportban – immár 34 gólnál jár a szezonban, s adja a sors, hogy ezt a számot még gyarapíthassa is. Az azt jelentené ugyanis, hogy a felsőházi rájátszás két forduló után még folytatódhat...

Hengerlő második félidő

Hengerlő második félidő

2020. márc. 10. - Sport

A futsal NB II Nyugati csoportjának felsőházi rájátszásának második fordulójában egy sokáig szoros meccsen tudott nyerni a kanizsai csapat, melyre a harmadik körben ismét idegenbeli bajnoki vár, jövő hétfőn az ELTE-BEAC otthonába látogatnak.

Rangadó volt a javából

Rangadó volt a javából

2020. márc. 3. - Sport

Nagy csatát, hamisítatlan rangadót hozott a futsal NB II felsőházi rájátszásának első fordulójában a Nagykanizsai Futsal Club hazai találkozója.

Hétfőn rangadóval kezdenek itthon

Hétfőn rangadóval kezdenek itthon

2020. feb. 28. - Sport

Március 2-án, hétfőn az alapszakaszban másodikként zárt Nagykanizsai Futsal Club megkezdi NB II-es felsőházi rájátszását és 20 órától a Zsigmondy-csarnokban nem kisebb rangadón léphetnek pályára a kanizsaiak, mint az első helyen fordult TFSE-Szertarsport.hu elleni mérkőzés.

Meglett a második hely az alapszakaszban

Meglett a második hely az alapszakaszban

2020. feb. 17. - Sport

Ahogy az egy nagy téttel bíró mérkőzéshez illik, a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es csapata izgalmas csatában kerekedett felül érdi ellenfelén, így a kanizsaiak az alapszakasz második helyén zártak a Nyugati csoportban.

Mehetnek a második pozícióért

Mehetnek a második pozícióért

2020. feb. 11. - Sport

Fontos sikert könyvelhetett el idegenben a Nagykanizsai Futsal Club csapata, az alapszakasz vége előtt egy fordulóval így jók az esélyei a tabella második helyének megszerzésére.

Győztes futsalrangadó

Győztes futsalrangadó

2020. feb. 4. - Sport

Vérbeli rangadót hozott a futsal NB II Nyugati csoportjában a harmadik helyen álló Nagykanizsai Futsal Club, valamint a második Pécsi TE PEAC R-Bus mérkőzése a Zsigmondy-csarnokban. A kanizsaiak fordulatos meccsen értékes három pontot szereztek.

Jó hangolás a továbbiakra

Jó hangolás a továbbiakra

2020. jan. 18. - Sport

Ha sűrű góltermést nem is, de izgalmakat és fontos három pontot hozott a Nagykanizsai Futsal Club első 2020-as bajnoki mérkőzése.