női amatőr kosárlabda NB I

Biztosan a fővárosban

Biztosan a fővárosban

2020. feb. 11. - Sport

A bajnokság 15. fordulójában a Kanizsai Vadmacskák SE a női kosárlabda amatőr NB I-es csapata az ELTE Fortis Budapest otthonában lépett pályára és már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést.

Jól jött az a negyedik negyed

Jól jött az a negyedik negyed

2020. jan. 27. - Sport

A Kanizsai Vadmacskák női amatőr NB I-es kosárlabda együttese mondhatni három negyednyi előnyt adott a szolnoki házigazdáknak a bajnokság 13. fordulójában, a végén azonban mégis Fuisz Viktóriáék örülhettek.

Küzdöttek, hajtottak

Küzdöttek, hajtottak

2019. máj. 2. - Sport

Egyenrangú ellenfele volt idegenben a női amatőr kosárlabda NB I listavezetőjének, a Sportdarázsnak a Kanizsai Vadmacskák SE együttese a Zöld csoportban.

Hiányzott az akarat

Hiányzott az akarat

2019. márc. 21. - Sport

A Kanizsai Vadmacskák SE amatőr női NB I-es csapata a győri Széchenyi Kosárlabda Akadémia vendégeként lépett pályára és a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Előztek a tabellán

Előztek a tabellán

2019. feb. 21. - Sport

A női amatőr NB I-es kosárlabda-bajnokság keretében a fővárosban lépett pályára a Kanizsai Vadmacskák SE csapata és a meccse előtt a tabellán előttük álló Kiss Lenke KA vendége volt.

Tovább javítva mutatójukat

Tovább javítva mutatójukat

2019. feb. 11. - Sport

A hatodik győzelmét szerezte meg a női amatőr NB I-es bajnokságban a Kanizsai Vadmacskák SE kosárlabda együttese, miután biztosan győzte le tabellaszomszédját, a Tatai SE csapatát.

Vasban nyert a Vadmacskák

Vasban nyert a Vadmacskák

2019. feb. 7. - Sport

Két bajnokiját követően ismét győzött, egyben már ötödik sikerét jegyezte a bajnokságban a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda csapata. Zsámár Krisztián együttese Szombathelyen nyerte a mérkőzését, szombaton 16 órától pedig tabellaszomszédját, a kilencedik Tatai AC-t fogadja a Cserháti-csarnokban.

A Vadmacskák remek győzelme

A Vadmacskák remek győzelme

2019. jan. 14. - Sport

A Kanizsai Vadmacskák amatőr NB I-es női kosárlabda együttese idei első hazai bajnokiján az ötödik MTK II-vel szemben tulajdonképpen az első negyed igazán koncentrált játékával és előnyével nyerte fontos mérkőzését.

Az első negyedért volt kár

Az első negyedért volt kár

2018. dec. 17. - Sport

Bajai kérésre a későbbre kiírt bajnokiját korábban játszotta le a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttese.

Pedig nagy hajrát nyitottak

Pedig nagy hajrát nyitottak

2018. okt. 16. - Sport

A női kosárlabda amatőr NB I-es bajnokság harmadik fordulójában a Kanizsai Vadmacskák SE a fővárosi Kiss Lenke KA csapatát fogadta és éppen csak alulmaradt a találkozójukon.