női kézilabda

A hétvégi meccsnek lesz nagy tétje

A hétvégi meccsnek lesz nagy tétje

2020. feb. 12. - Sport

Csoportja második helyén álló ellenfelével szemben nem sokáig volt esélye a nagykanizsai NB II-es női kézilabda együttesnek, ugyanakkor a dél-zalaiak a hétvégén éppen egyik közvetlen riválisukat fogadhatják.

Makulátlan mérlegű hölgyek

Makulátlan mérlegű hölgyek

2020. jan. 28. - Sport

A női kézilabda NB II Dél-nyugati csoportjában szereplő Tungsram SE is edzőmérkőzésekkel készül a tavaszi szezonrajtjára. Tóth László tanítványai már február 9-én kezdenek a bajnokság második felében a kiírás szerint és eddig három tesztmeccset vívtak.

Szerdán már a hölgyek is pályán

Szerdán már a hölgyek is pályán

2020. jan. 14. - Sport

A Tungsram SE Nagykanizsa kézilabda egyesületénél az NB II-ben szereplő női együttesének is kötöttek le felkészülési mérkőzéseket erre a hónapra.

Egyelőre a tabella végén

Egyelőre a tabella végén

2019. dec. 12. - Sport

Nem sikerült jól az őszi szezon zárása a Tungsram SE női NB II-es kézilabda együttese számára sem, hiszen vereséget szenvedett a jó erőkből álló Veszprém Pannon SE otthonában.

Szimpatikusan küzdöttek, szombaton a Marcali jön

Szimpatikusan küzdöttek, szombaton a Marcali jön

2019. nov. 13. - Sport

A listavezető PEAC vendége volt a női kézilabda NB II-ben a Tungsram SE Nagykanizsa csapata, szombaton 16 órától a kanizsaiak pedig a Marcali SZVSE-t fogadják.

Nagy lett a különbség

Nagy lett a különbség

2019. okt. 29. - Sport

A kozármislenyi utánpótlással játszott hazai környezetben a Tungsram SE női NB II-es kézilabda együttese a bajnokság 6. fordulójában és a baranyaiak nyerték biztosan a meccset.

Remek siker a női kézilabdázóknál

Remek siker a női kézilabdázóknál

2019. okt. 14. - Sport

Megszerezte első győzelmét, egyben pontjait a női NB II-es kézilabda bajnokságban a Tungsram SE együttese, Tóth László tanítványai a Nemesvámost győzték le a 4. fordulóban.

Szombaton ismét hazai környezetben kézilabdáznak

2019. okt. 11. - Sport

A mérkőzés kezdő periódusában még vezettek is a kanizsai női kézilabdázók Balatonbogláron, aztán a hazaiak fokozatosan elhúzva nyertek az NB II-es találkozón. Folytatás holnap 13 órától, immár a Tungsram-csarnokban.

Várják már a rajtot

Várják már a rajtot

2019. aug. 14. - Sport

Imponáló fölénnyel nyerte meg a női kézilabdázók megyei bajnokságát a Tungsram SE Nagykanizsa csapata és Tóth László tanítványai vállalták is a felsőbb osztályt, így szeptemberben már az NB II Dél-nyugati csoportjában szerepelhetnek.

Kanizsán jártak a Fradi női kézisei

Kanizsán jártak a Fradi női kézisei

2019. aug. 10. - Sport

Bajnokok Ligája-környezetben érezhették  magukat azon szerencsések, akik bejutottak a Tungsram-csarnokba a Ferencváros - Krim Ljubljana női felkészülési kézilabda-mérkőzés apropóján.