női kosárlabda

Az első után már belelendültek

Az első után már belelendültek

2019. nov. 5. - Sport

Hazai környezetben fogadta a Kanizsai Vadmacskák amatőr női NB I-es kosárlabda-csapata a Szegedi KE együttesét és a szoros első negyed után végül biztosan könyvelhette el újabb sikerét.

Jó meccsen értékes siker

Jó meccsen értékes siker

2019. okt. 29. - Sport

A Törekvés SE otthonában lépett pályára a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttese és rutinja segítségével remek győzelmet aratott. A nagykanizsai csapat az ötödik helyről várhatja a vasárnapi, Szegedi KE elleni hazai meccsét, melyet 14 órától rendeznek a Cserháti-csarnokban.

Újabb hazai bajnokijukat nyerték

2019. okt. 16. - Sport

A Kanizsai Vadmacskák SE amatőr női NB I-es kosárlabda együttese ismét hazai környezetben mérkőzhetett, legutóbb a csoportban újonc Pilis Basket csapatát látta vendégül és nyert biztosan több egyéni jó teljesítménynek köszönhetőn.

Jó csapatmunkával, folytatás pénteken

Jó csapatmunkával, folytatás pénteken

2019. okt. 9. - Sport

Végig vezetve szerezte meg a szezon második meccsén idénybeli első győzelmét a női kosárlabda második vonalában szereplő Kanizsai Vadmacskák SE együttese.

Siker a Polgár-emléktornán

2019. okt. 1. - Sport

Ötödik alkalommal került megrendezésre a Polgár Béla Emléktorna a Szombathelyi Egyetem szervezésében és a tornával az egyetem egykori tanárára, egyben kosárlabda-edzőjére emlékeztek.

Már a huszonhetediket rendezik

Már a huszonhetediket rendezik

2019. aug. 8. - Sport

A Kanizsa Diákkosárlabda Klub immár 27. alkalommal rendezi meg Zalakaroson a Zalakaros Kupa leány kosárlabda utánpótlás tornáját a Móra Ferenc Általános Iskola sportlétesítményében.

Bravúrosan

Bravúrosan

2019. máj. 13. - Sport

Az már korábban eldőlt, hogy a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttesének véget ért az idénye, hiszen előbb zárult bajnoki sorozata és ahogy azt megírtuk, a hetedik helyen álltak a kanizsaiak a tabellán, ami akkor még nem számított véglegesnek.

Sikerrel zárták idényük

Sikerrel zárták idényük

2019. máj. 7. - Sport

Szezonbeli utolsó mérkőzésén győzött a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttese és a fiatal csapat teljesítménye az erős középmezőnybeli helyezést eredményezte.

Győzött a rutin

Győzött a rutin

2019. ápr. 30. - Sport

Vereséget szenvedett hazai pályán a Vadmacskák.

Centerjátékuk hatékonyságával

Centerjátékuk hatékonyságával

2019. ápr. 15. - Sport

Hazai környezetben fogadta a Kanizsai Vadmacskák SE amatőr NB I-es női kosárlabda együttese a Szolnoki MÁV SE csapatát. A találkozó második felében a centerek ponterős játéka hozta meg a biztos sikert a nagykanizsaiaknak.