női kosárlabda

Vissza a győztes útra...

Vissza a győztes útra...

2020. márc. 2. - Sport

A Kanizsai Vadmacskák amatőr női NB I-es kosárlabda együttese gyorsan kiköszörülte a múlt szerdai csorbát, mivel az újabb „keleti” látogatót már legyőzte Gábor Erzsébet második helyen álló csapata.

Tízes győzelmi sorozatuk zárult

Tízes győzelmi sorozatuk zárult

2020. feb. 28. - Sport

A miskolciak kérésére még január elején elhalasztott bajnoki mérkőzésüket játszotta DVTK U23-as együttese ellen a Kanizsai Vadmacskák és a találkozó a dél-zalaiak egy nagy sorozatát szakította meg.

Szerdán meccs a miskolci utánpótlás ellen

Szerdán meccs a miskolci utánpótlás ellen

2020. feb. 25. - Sport

A Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttese a középmezőnyben tanyázó fővárosi Törekvés SE ellen hazai környezetben folytatta remek sorozatát.

Piliscsabán győztek

Piliscsabán győztek

2020. feb. 19. - Sport

A Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttese Piliscsabán mérkőzött legutóbb a Pilis Basket csapata ellen a bajnokság 16. fordulójában.

Értékes siker a keleti végekről

Értékes siker a keleti végekről

2020. jan. 7. - Sport

Még tavalyról elhalasztott mérkőzését játszotta le a Kanizsai Vadmacskák SE amatőr NB I-es kosárlabda együttese Nyíregyházán és értékes győzelemmel térhetett haza.

Már a táblázat negyedik helyén

Már a táblázat negyedik helyén

2019. dec. 3. - Sport

A Kanizsai Vadmacskák SE amatőr NB I-es kosárlabda együttese idegenben, a Tatai SE otthonában aratott nagy különbségű győzelmet a bajnokság 8. fordulójában.

Igazi csapatmunkával

Igazi csapatmunkával

2019. nov. 18. - Sport

Hazai pályán fogadta a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda csapata a tabella hátsó felében tanyázó Kiss Lenke Kosársuli együttesét és nagyarányú győzelmet is aratott.

A végjátékon múlott

2019. nov. 14. - Sport

A női kosárlabda amatőr NB I Zöld csoportját vezető TFSE II otthonában lépett pályára legutóbb a Kanizsai Vadmacskák csapata és az ötödik kanizsaiak a legminimálisabb különbségű vereséget szenvedték el a fővárosiaknál.

Az első után már belelendültek

Az első után már belelendültek

2019. nov. 5. - Sport

Hazai környezetben fogadta a Kanizsai Vadmacskák amatőr női NB I-es kosárlabda-csapata a Szegedi KE együttesét és a szoros első negyed után végül biztosan könyvelhette el újabb sikerét.

Jó meccsen értékes siker

Jó meccsen értékes siker

2019. okt. 29. - Sport

A Törekvés SE otthonában lépett pályára a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttese és rutinja segítségével remek győzelmet aratott. A nagykanizsai csapat az ötödik helyről várhatja a vasárnapi, Szegedi KE elleni hazai meccsét, melyet 14 órától rendeznek a Cserháti-csarnokban.