Szan-Dia FSC

Nyolc arany az elsőn

Nyolc arany az elsőn

2020. aug. 24. - Sport

A siófoki Plázson rendezték meg a karantén utáni első táncversenyt az országban és a remek hangulat versenyre a kanizsai SzanDia FSC 21 táncossal és 17 gyakorlattal nevezett.

30 éves lett a Szan-Dia Fitness Sport Club

30 éves lett a Szan-Dia Fitness Sport Club

2019. dec. 17. - Sport

A 27. Fitness Fesztiválnak otthont adó HSMK-ban a fiatalok kétszer is előadták akrobatikus és látványtánc, valamint kötélugró számaikat.

Vasárnap a huszonhetedik

Vasárnap a huszonhetedik

2019. dec. 14. - Sport

Idén ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját a Szan-Dia Fitness Sport Club és vasárnap meg is rendezi idei Fitness Fesztiválját.

Eredményes utolsó forduló

2019. dec. 12. - Sport

A táncos ritmuscsapatok budapesti őszi bajnokságán a Szan-Dia FSC 18 gyakorlattal indult. A mini korcsoportú formációik, gyerek korcsoportú szólóik, és duóik, mindezek mellett junior formációjuk, illetve szóló és duó program szerepelt repertoárjukban.

Új kritériumok alapján ugrottak

Új kritériumok alapján ugrottak

2019. dec. 5. - Sport

Pécs adott otthont a kötélugrók egyköteles és páros magyar bajnokságának, melyen a Szan-Dia FSC hat egyéni és 4 páros gyakorlattal indult – egyben az idényük első versenyén.

Remek koreográfiák, Újvidékről hozott érmek

Remek koreográfiák, Újvidékről hozott érmek

2019. nov. 22. - Sport

Tizenkét ország, 4000 táncosa szerepelhetett Szerbiában, az újvidéki Dance Fest Novi Sad elnevezésű rendezvényen, melyen a Szan-Dia FSC 32 versenyzővel, egyben nyolc gyakorlattal indult úgynevezett acro, open és musical kategóriákban - gyerek és junior 1 korosztályos lányokkal.

Tizenkét érem Porecből

Tizenkét érem Porecből

2019. jún. 3. - Sport

A horvátországi Porecbe idén is hivatalos volt a Szan-Dia FSC látványtáncos küldöttsége, az isztriai helyszínen a Dance Star World Final nagyszabású rendezvényét tartották, melyen a kanizsaiak 97 táncossal és 37 gyakorlattal vettek részt és hat aranyat, két ezüstöt, valamint négy bronzot könyvelhettek el.

Valamennyi gyakorlatukkal kvalifikációt szereztek

Valamennyi gyakorlatukkal kvalifikációt szereztek

2019. ápr. 23. - Sport

Két hétvégén át zajlottak a ritmuscsapatok országos bajnokságának küzdelmei – előbb az akrobatikus kategóriák, majd a modern táncosok szerepeltek a programban, a kanizsai Szan-Dia FSC versenyzőivel.

Látványtáncosok vasárnapja

Látványtáncosok vasárnapja

2019. márc. 2. - Sport

Vasárnap ismét látványtáncosok forgatagától lesz hangos a HSMK, hiszen a Szan-Dia FSC szervezésében a Dance Star világversenyének válogatóját rendezik meg Nagykanizsán.

Hangoltak vasárnapra

Hangoltak vasárnapra

2019. márc. 1. - Sport

Az elmúlt hétvégi zalaegerszegi Press Dance Nemzetközi táncverseny jó hangolásként számított a Szan-Dia FSC versenyzőinek a vasárnapi Dance Star nagykanizsai kvalifikációs rendezvényére.