ügyvezető

Még az ág is húzza… – Szünetre vonul a Kanizsa Újság

Még az ág is húzza… – Szünetre vonul a Kanizsa Újság

2022. jún. 18. - Kanizsai hírek

Kezdjük a hírrel, röviden. A Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja olvasóit, hogy - a tervekkel ellentétben - a nyári leállást követően bizonytalan ideig a Kanizsa Újság nyomtatott verziójának kiadását felfüggeszti. A döntést a cég ügyvezetője az önkormányzat elé kívánja terjeszteni azzal, hogy amint rendeződnek a gazdasági körülmények, az Újságot feléleszti.

Közlemény a Kanizsa Újság sorsáról

Közlemény a Kanizsa Újság sorsáról

2021. jan. 22. - Kanizsai hírek

„Az utóbbi napokban felröppent hírekkel kapcsolatban engedjék meg, hogy rendet tegyek! Nézzük, mi is történt! Miután nagyon sokan jelezték, hogy nem kapnak Újságot, úgy döntöttem, hogy egy rövid közleményben tájékoztatjuk az érdeklődőket a honlapunkon arról, hogy bizonytalan ideig még nem jelenik meg a Kanizsa Újság! Nem várt vihar jött ezután. Ki-ki érzelmeitől és politikai beállítottságától befolyásolva írta le, hogy mit gondol. Röviden azt mondanám, hogy nem kell többet gondolni annál, mint amennyit kiírtunk, de itt már az én leváltásomtól, a polgármester bosszújáig minden előkerült."

Úgy gondoltam, ha innen indult a pályám, érdemes lesz visszatérni

Úgy gondoltam, ha innen indult a pályám, érdemes lesz visszatérni

2020. feb. 29. - Kanizsai hírek

„Az eltelt 3 hónap után elmondhatom, érdemes volt visszatérni. Jó visszhangot váltottak ki az újságban, a tévében történt változások."

Élettel szeretné megtölteni a fürdőt

Élettel szeretné megtölteni a fürdőt

2020. feb. 22. - Kanizsai hírek

Karácsony Károly azokat a fejlesztéseket helyezi előtérbe, amelyek kevesebb pénzből valósíthatóak meg, ugyanakkor jótékony hatásuk érezhető lesz a fürdőzők számára. A munkálatokat a wellness részleg felújításával kezdenék, mivel az általa, még 2008-ban üzembe állított berendezések jelentős mértékben elhasználódtak.