I. AK Családi Nap

Dátum: 
2023. jún. 10. 11:00
I. AK Családi Nap

Az Aranykor Underground Múlt- és Értékmentő Kultúrkommandó és helyi Rekord Egyesület szervezésében kerül megrendezésre az 1. AK Családi Nap, többségében a 90-es években működő nagykanizsai és környékbeli zenekarokkal.

Helyszín:
Plakátház, Kiskastély udvar
Időpont:
2023. június 10., 11 órától hajnali 1 óráig

Belépődíj nincs!

 

2019-ben fogalmazódott meg az alapötlet, jó lenne összehozni egy egész napos baráti összejövetelt, ahol rég nem látott ismerősök sztorizgathatnának az „aranykorról”. Amíg anyu és apu beszélget, zenél, vagy zenét hallgat, addig a gyerekek sem unatkozhatnak. Ők Vajda Margó jóvoltából népi fajátékokkal játszhatnak és találkozhatnak a Thúry Vitézlő Oskola tagjaival is.

Kürtőskalács, kenyérlángos, Tücsi büféje és a Kultúrkocsma vendégszeretete is vár Benneteket!

A program zenei része változatos lesz. A blues-tól elindulva, a punk és death metalon át a rock zene minden zegzugába eljuthatunk majd. Jelenleg is aktív, fiatal zenekarok is fellépnek, kisegítve az „öregeket”, emelve és fokozva a hangulatot. A zenekarok-a tervek szerint-óránkénti váltásokkal lépnek majd színpadra, 13 órától hajnali 1-ig. A fellépési sorrend még kialakítás alatt! Ha véglegesítjük, időben hírt adunk róla.

Fellépnek:

The Innocents
Detonátor
Charon
Art of Butchery
Nyírfa Terror
Mélypont
MR LSD
AshDogs
Your Last Steps
Without Frames
Viki and the flow(MORTALS)