Retró majális lesz az Erzsébet téren

facebook megosztás

Retró majális lesz az Erzsébet téren május 1-én. A hazánk EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját is ünneplő rendezvényt Radics Róbert vállalkozó és a Honvéd Kaszinóért Alapítvány szervezi.

A március 26-i közgyűlésen hoztak döntést a városatyák a majálisról, a szervezők néhány hét leforgása alatt állították össze a programokat. A fellépők között egyaránt helyet kapnak helyi csapatok, mint az Eraklin Táncklub Egyesület, a FYX együttes, valamint a Magic Ritmo, míg a nap sztárfellépője a Pál Utcai Fiúk zenekar lesz. Halmos Ildikó kiemelte, az eseményen az EU-s csatlakozáshoz kapcsolódó szegmensek is lesznek.

- Az egyik iskola énekkara el fogja énekelni az Örömódát, emlékeztetve arra, hogy ez az unió himnusza. A városi könyvtár is segíti ezt az évfordulót ünnepelni, van egy „Nagykanizsa az EU-ban” című lemez a könyvtár birtokában, ezt lehet majd látni a könyvtár sátránál – tudtuk meg Halmos Ildikótól, a Honvéd Kaszinó intézményvezetőjétől. 

Radics Róbert és a Honvéd Kaszinóért Alapítvány az előző két adventi forgatag szervezésében is közösen vett részt. A vállalkozó elmondta, jövő szerdán több vendéglátós várja majd a kanizsaiakat, mint a téli rendezvényen. A házigazdák a különböző kísérőprogramokkal a legfiatalabb korosztályt is igyekeznek megszólítani.

- Lesz körhinta, ugrálóvár a gyerekeknek és apróbb játékok, csillámtetoválás, arcfestés. Lesznek autók kiállítva, még a modellezőket szeretnénk megkérni, hogyha ki tudnak jönni, jöjjenek ki - mondta el Radics Róbert vállalkozó. 

A városi majális május 1-én, 10 órakor kezdődik az Erzsébet téren.

K.T.

(Kép: Kanizsa TV)

retró

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.