A Kanizsa Médiaház ügyvezetőjének közleménye

facebook megosztás

A Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft ügyvezetőjeként ezúton tájékoztatom az érdeklődőket arról, hogy 2020 április 14-től a Médiaház szervezeti felépítése jelentős mértékben átalakul.

Ennek értelmében a fent jelzett naptól kezdődően, az alábbi személyi döntéseket hoztam.

Határozatlan időre szóló megbízatással a Kanizsa TV hírműsorainak felelős szerkesztője és más vezetői feladatok ellátója, szerkesztőségvezető pozícióban Mikó-Baráth György lesz.

A korábbi, külön híradó felelős szerkesztői pozíció megszűnik.

A Kanizsa Újság felelős szerkesztői feladatát magamhoz vonom. Ezzel együtt a Kanizsa Újság külön felelős szerkesztői pozíciója megszűnik.

A távozó munkatársaink helyett három új kolléga kezdte meg a ténykedését már április 1-i hatállyal.

A személyi változásokkal kapcsolatban, a Nagykanizsán terjedő hiteltelen pletykák további terjedésének megállítása érdekében közlöm, hogy a Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft négy dolgozója nem az én kezdeményezésemre távozik, hanem valamennyien saját akaratukból közölték felmondásukat, amelyeket én elfogadtam és így közös megegyezéssel szűnt meg a munkaviszonyuk, illetve megbízatásuk. Minden ezzel ellentétes állítás a Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft ellen folyó, sokszor személyes bosszúból eredő, hazug állítás, melyek miatt bíróságon veszünk elégtételt.

A Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft ügyvezetőjeként mindent megteszek azért, hogy a cég továbbra is megbízhatóan, a hiteles tájékoztatás alapelveit szem előtt tartva folytassa azt a munkáját, aminek következtében a korábbi propaganda média, mostanra egy olyan útra állt, amelyen haladva sokoldalú, megbízható tájékoztatási platformmá vált.

Nézőinktől, olvasóinktól türelmet és megértést kérek, igyekszünk a váltást zökkenőmentesen végig csinálni.

Koronavírustól mentes, jó egészséget kívánok mindenkinek!

Nagykanizsa, 2020. április 11.

                                                                                  Tar Mihály, ügyvezető  

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.