Nagykanizsa legszerethetőbb, legodaadóbb embere

facebook megosztás

Szájer Tamás lett a Kanizsa Leg, Leg, Legjobbja játék 2020-as győztese. Az online kezdeményezést harmadik alkalommal szervezte meg Riersch Zoltán és Kanizsai József. A játékra december közepétől lehetett jelentkezni, majd a közösségi oldalon leadott lájkok alapján hirdettek nyertest a szervezők.

A kezdeményezés célja, hogy minden évben megtalálják Nagykanizsa legszerethetőbb, legodaadóbb emberét. A játék idén kifejezetten népszerű volt, több mint ezer ember szavazott a jelöltekre.

Mivel be vagyunk zárva, nagyobb volt az érdeklődés. De nehéz volt így is a szervezés. Nagyon kiélezett küzdelem volt Tamás és Busa Ferenc között. Szinte az utolsó 24 órában fordult meg a győzelem – nyilatkozta Kanizsai József Krúdy-díjas író.

Egy könyvcsomag mellett a nyertes ajándéka T. Szabó Magdolna festőművész alkotása, egy akril technikával készített kép volt. Szájer Tamás a festményt jótékony célra ajánlotta fel.

– Évekkel ezelőtt is már részt vettem ezen a versenyen. S úgy gondoltam, hogy a mostani nyereménnyel, a nagykanizsai Gondi Zétény gyógyulását szeretném támogatni, felajánlom nekik a festményt. A legfőbb célom az volt, hogy ezt megnyerjem, s a festményt átadhassam nekik, hogy a kisfiú gyógyulását segítsem – mondta Szájer Tamás, a Kanizsa Leg, Leg, Legjobbja játék nyertese.

A verseny második helyezettje Busa Ferenc lett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Bolla József került. A szervezők úgy tervezik, 2021-ben is megtartják a Kanizsa Leg, Leg, Legjobbja játékot.

G.D. – M-B.Gy.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.