Vízilabda meccs, kézimeccs eredményével

facebook megosztás

Harminckilenc gólt, egyben Kanizsa Vízilabda csapatának sikerét hozta az Oázis SC elleni OB I B-s találkozó. Ami a fő, hogy a kanizsaiak biztosan állnak a tabella élén.

Oázis SC (8.) – Kanizsa Vízilabda (1.) 17-22 (5-5, 5-4, 3-8, 4-5)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, 17. forduló. Budapest, zárt kapuk mögött. Vezette: Csanádi, Bereczki.

Kanizsa: Takács Á. - Major 3, Fodor 4, Dobay G. 3, Balli 1, Turnai 2, Dobay P. 1. Csere: Leposa G. (kapus), Vadovics 2, Solymosi, Marnitz 6, Szávai, Vlaszák. Edző: Ludányi Kadosa.


Ludányi Kadosa, a kanizsai vízilabdázók edzője nem tagadta, legutóbb ellenfelük az elején kissé meglepte csapatát

Fotó: vlv.hu

A nyolcadik helyen álló Oázishoz látogatott a kanizsai OB I B-s listavezető vízilabda együttes és előzetesen talán nem is várt gól-gazdag meccs kerekedett a találkozóból. Felváltva vezette a csapatok az első negyedben, s a meccsnek ezen alakulása a második nyolc percben is folytatódott. Mi több, a vendéglátók javára volt már 10-8 is, aztán a harmadik felvonásban 11-11-nél indult be igazán a nagykanizsai gépezet: az elért háromgólos fórok többször is „visszatértek”, sőt az utolsó negyedre néggyel többel fordult Ludányi Kadosa csapata. Innen már ezt Marnitz Gergőék nem is engedték ki a kezük közül, s ezzel újabb három pontot gyűjtöttek be a szezon hajrája előtt.

- Elismerem, gyakorlatilag kézilabda eredmény született, s erre azért még az sem mentség, hogy három kezdőjátékosunkat nélkülözni kellett – mondta el a mérkőzés kapcsán Ludányi Kadosa, a kanizsaiak edzője. - Nem számítottunk arra, hogy ellenfelünk agilisan és ügyesen kezd, mi pedig sok gólt kaptunk, így a védekezésünkkel nem lehettem elégedett. A harmadik negyedre taktikát váltottunk, ezzel magunkhoz is tértünk, s a góljainkkal együtt onnantól már le tudtuk hozni biztosan a találkozót.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.