Akadt 1-7-es negyed is

facebook megosztás

A tavaly még OB I-es tatabányai klub vendégeként ért el szép sikert a Kanizsa Vízilabda együttese, Ludányi Kadosa beugrása a kispadon ezzel tehát jól sikerült.

Tatabányai VSE (14.) – Kanizsa Vízilabda (3.) 7-20 (2-2, 1-7, 1-6, 3-5)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, 4. forduló. Tatabánya, 50 néző. Vezette: Kevi, Kiss A.

Kanizsa: Ambrusz – Vadovics L. 2, Szőke B. 1, Klár 2, Marnitz 1, Márkus 1, Balaska 5. Csere: Solymosi 1, Vass B. 3, Gál S. 1, Vlaszák, Balli, Spitz 3. Megbízott edző: Ludányi Kadosa.

A KSI elleni találkozón kiállított és eltiltását töltő Regős Áron helyett ismét Ludányi Kadosa meccselhetett a kanizsaiak kispadjáról és láthatta azt, hogy az előző idényben még OB I-es tatabányai egyesület kétszer is egyenlít a vezetésük megszerzése után. A második nyolc percben aztán mintha egy másik találkozó kezdődött volna, hiszen a Kanizsa 1-7-re ment, bár nem Tatabányára nyaralni... A harmadik felvonás is lényegében hasonlóan alapult, s e két negyed meg is alapozott annak, hogy a Kanizsa Vízilabda igencsak biztos sikert könyvelhessen el.

- Nos, ugye már az előző mérkőzésen is kaptam egy nem várt öt perc edzősködést, s persze az ember akkor nagyon nem örült – értékelt Ludányi Kadosa, a nagykanizsaiak megbízott edzője. - Ezen a meccsen ugyanakkor már picit nosztalgikus hangulatom is volt, mivel újra a vezető edző szerepét tölthettem be. Szerencsére nem volt egy stresszes találkozó. A szoros első negyed után, ami apróbb koncentrációs hibákból adódott, a csapat végig teljesítve a taktikai utasítást fegyelmezetten játszott. Az utolsó felvonásban még gyakorolni is tudtunk egy másik fajta védekezést. Összességében elégedett voltam a fiúkkal.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.