Frekvenciaterápiát tartott a HSMK-ban Németh Krisztina

facebook megosztás

Frekvenciaterápiát tartott a HSMK-ban Németh Krisztina. A nagykanizsai születésű, egykori operaénekesről úgy tartják, hogy a hangja segítségével közvetíti a spirituális világ gyógyító energiáit.

A Krisztina énekhangja során érezhető rezgésszint-emelkedés a követői szerint felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat fizikai, érzelmi és lelki szinten egyaránt. Krisztina a Healing voice – Gyógyító hang című előadás kezdete előtt nyilatkozott a Híradónak.

– Aki frekvenciaterápiával foglalkozik, illetve rezgésterápiával, így is lehet mondani, azoknak talán valamit mond, hogy mindaz, ami létezik, az hang. Hangból áll. A mi szervezetünkben körülbelül 60 trillió sejt van, és minden sejt hangot ad. Tudod mit jelent az? Hogy mi egy tökéletes hangszer vagyunk. Addig, amíg működünk – fogalmazott Németh Krisztina.

Németh Krisztina az előadásai, foglalkozásai során rendre kitér arra, mi történik akkor, ha ez a működés megváltozik.

– Én, ha hisz’ benne valaki, ha nem, ez nekem teljesen mindegy, én a spirituális világgal dolgozom együtt. Azért gyógyító hang, mert nem csak az én hangom van, hanem a hangra van rárakva az a több frekvencia. A rezgések úgynevezett pici nüanszai, amik megváltoznak minden alkalommal – tette hozzá Németh Krisztina.

Krisztina elmondta: minden egyes terápia más- és más élményt ad, a csoportos találkozás pedig nem egy előadást jelent, hanem gyógyítást.

V.A.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.