Szülők és gyermekek is beöltöztek Miklósfán

facebook megosztás

Koncert, bábszínház, jelmezes felvonulás és gyerekdiszkó szórakoztatta a résztvevőket a farsangi mulatságon a miklósfai Mindenki Házában. A Fiatal Családosok Klubja Nagykanizsa Alapítvány szervezésében most először búcsúztatták el a telet a településrészen.

Nem csak Miklósfáról, egész Nagykanizsáról várták a családosokat szombaton a karneváli hangulatú kikapcsolódásra. Az alapítvány azért hirdette meg az eseményt, hogy hosszú kihagyás után, a gyerekek, a szülök, a rokonok és a barátok végre együtt is tudjanak szórakozni.

–  Nagyon jó volt hallani, hogy a gyerekek mennyire várták ezt a farsangot. Így a pandémia ideje alatt ez különösen öröm számukra, hogy a szüleikkel tudnak újra ünnepelni. Ugye még az iskolákban, óvodákban általában még nem tudták ezt az ünnepet közösen megtartani és ezért is örülök, hogy össze tudtuk ezt most hozni –  részletezte a vidám napot Hársfalvi-Gombos Viktória a FICSAK Nagykanizsa Alapítvány kurátora.

A gyerekek és a felnőttek egyaránt beöltöztek, a jelmezes felvonuláson mesefigurákkal, kisállatokkal és a különböző foglalkozásokat bemutató ruházatokkal is találkozni lehetett.

A családommal érkeztem, a férjemmel és a két gyerkőcömmel, illetve a tesómmal, az ő férjével és a kislányukkal. Mi így négyen, a francia kártya alapján, ászoknak öltöztünk, hogy mi legyünk a négy ász. Mi vagyunk az ászok, nagyon jól érezzük magunkat, kicsik és nagyok is, a programok szerintem jók, tovább folytatjuk táncikálással – emelte ki az egyik résztvevő, Molnárné Schleiner Csilla,

A családi nap nagy sikert aratott, a farsangi programra előzetesen mintegy nyolcvan család regisztrált.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.