Farsangoltak a piaristák is

facebook megosztás

A jótékonysági bált a szülői munkaközösség szervezte, és mintegy 170 résztvevő mulatott hajnalig. Az estből befolyt összeggel az intézmény felújítását támogatják.

A koronavírus előtt tudtak utoljára bálozni a Piarista Iskolában, ezért is volt nagy érdeklődés a farsangi-alapítványi esemény iránt. A befolyt összegből felújítást terveznek az iskolában.

– A piarista bál mindig a szülői munkaközösségnek a kezdeményezésére valósul meg, és ez az idei évben is így volt. Sajnos 2020-ban, a pandémia előtt tudtuk ezt megtartani ezt a bált, és most újult erővel álltak neki a szülők ennek a szervezésének. A bálnak a bevételéből szeretnénk a menzai székeinket felújítani, mert igen csak megkoptak az idők folyamán – nyilatkozta Varga Zsuzsanna, a Piarista Iskola igazgatóhelyettese.

A szülői munkaközösség tagjai már az iskolakezdéskor elkezdték a bál szervezését.

– Közel 170 fő vesz részt a bálunkon. A szervezését már az ősszel elkezdte a szülői munkaközösség. Több alkalommal is összegyűltünk és elosztottuk a feladatokat, aztán ahogy közeledett az időpont, egyre nagyobb izgalommal vártuk ezt a mai napot. Hála Isten, ahogy itt körbe tekintünk, úgy néz ki, ami kellett, minden megvan és bízunk benne, hogy a hangulat is tökéletes lesz – árulta el Kóré Péter, a Piarista Iskola munkaközösségének tagja. 

Hajnalig tartott bál, ahol a tánc, a vidámság és a sok értékes tombola fokozta a hangulatot.

K.B.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.