Hátrahagyta övtáskáját

facebook megosztás

Lekéste az utolsó buszt egy férfi, ezért elkötött egy autót egy zalaapáti műhelyből, és ittasan, jogsi nélkül balesetet okozott. A rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Esztergályhorvátiban egy kitört kerekű autó áll a Deák Ferenc utcában. Nem tudják, mi történt vele.

Kiderült, hogy egy 32 éves férfi a rokonával italozott Zalaapátiban, egy kocsmában, amikor rájött, hogy lekéste az utolsó buszt, ezért úgy döntött, hogy elköt egy autót alkalmi munkaadója telephelyéről. Sógorával tartott hazafelé, amikor a szomszédos faluban nekiment egy parkoló gépkocsinak, ami miatt kiszakadt az elvitt jármű jobb első kereke. Otthagyta, majd egyik ismerősével hazavitette magát.

Mivel a sofőr az övtáskáját, az iratait és a pulóverét is a roncs hátsó ülésén felejtette, a rendőröknek nagyon könnyű dolguk volt. Dióskáli otthonából állították elő, és szabályszegései miatt eljárást indítottak ellene. Kihallgatták jármű önkényes elvétele és ittas járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt, majd engedély nélküli vezetésért szabálysértési őrizetbe vették.  

Forrás és kép: police.hu

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.