Véget ért a Szerelmes Kalandtúra

facebook megosztás

Egy párkapcsolat vagy fejlődik, vagy visszafejlődik, de soha nem stagnál, ezért is kell foglalkozni vele. A Szerelmes Kalandtúrához csatlakozott párok tudják ezt, így az elmúlt egy hónapban közös programokon, randikon vettek részt. - Nagyon népszerű volt a mozi, a kirándulások, az önbevallós feladatokat is szerették, ez könnyebb volt, de nem szerettünk volna mindent kötötté tenni. Ezen kívül volt olyan feladat, amelyet ők találhattak ki, és ezzel másoknak is ötletet adtak arra, hogy ők mit csinálnak. Vannak, akik táncolnak, színházba járnak, több párnál megvolt a közös főzés, a közös alkotás - mondta el Bende Piroska, a Szerelmes Kalandtúra szervezője.

A záróprogramon az érvényes randilevelekkel érkezők között értékes nyeremények találtak gazdára, majd dr. Mihalec Gábor Házasság 2.0 címmel tartott előadást. A szakember kiemelte: döntés kérdése, hogy a felek életben tartják-e kapcsolatukat. - Ez egy nagyon furcsa paradoxon: egyfelől még soha nem állt annyi tudás a birtokunkban a házasság működtetéséről, mint ma, másfelől soha nem volt annyi rossz házasság, mint ma. Hogy van ez? Hát úgy, hogy ezt a tudást nem használjuk. Van bennünk egy furcsa mítosz, azt gondoljuk, hogy ha szeretjük egymást, akkor nem kell tudatosság, mert a szerelemben minden csak magától működik. Nem! A szerelmet is működtetni kell! - fogalmazott Mihalec Gábor pár- és családterapeuta.

A Szerelmes Kalandúra véget ért, a szervezők azonban remélik, hogy a párok megfogadják a tanácsokat, és a jövőben is nagy hangsúlyt fektetnek a közös programokra.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.