A büntetők után fejben elengedték

facebook megosztás

Nagyobb reményekkel utazott Pápára, ugyanakkor a szűkös keret behatárolta lehetőségeit a sereghajtó Ziccer NLSE női NB II-es labdarúgó együttesének és nagy különbségű vereséget is szenvedett a Veszprém megyei városban.

PELC-Nyárád (7.) - Ziccer NLSE (12.) 6-0 (2-0)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, meccs a 7. fordulóból. Pápa, 30 néző. Vezette: Géczi-Horváth K. (Orbán K., Hederics). G.: Beimli (25., 58.), Gyarmati R. (34., 54., 60.), Pődör P. (81.)

Ziccer: Balassa Sz. - Bársony L., Molnár L., Boros G., Farkas Cs., Szollár, Szalai L., Szabó Zs., Molnár L., Horváth E., Latin. Edző: Benedek József.

Legutóbb a 7. fordulóból elhalasztott mérkőzését pótolta a kör előtt 7. helyen álló Pápa otthonában a Ziccer NB II-es női labdarúgó-csapata. Nem jó előjelekkel készülhettek a kanizsaiak, mivel sérülések is nehezítették Benedek József csapatának helyzetét. Masszív védekezésre kívánták helyezni a hangsúlyt, és a 25. percig állták is a sarat. Akkor egy, a védőkön megpattanó lövés utat talált a kanizsai kapuba, s onnantól megváltozott a meccs képe, a dél-zalaiak 10 perccel később ismét gólt kaptak. A szünetben igyekeztek rendezni soraikat a vendégek, összeszedettebbnek is tűntek, de két, hazaiaknak megítélt büntető gyakorlatilag le is zárta a mérkőzést. A kanizsaiak próbáltak változtatni, viszont a próbálkozásaik erőtlenek voltak. A hazaiak a 60. percben egy távoli lövéssel már az ötödik góljukat szerezték, míg a 6-0-s végeredmény a 81.-ben alakult ki.

- Összességében azt mondhatom, ezúttal ennyi volt a meccsünkben, bár a két, ellenünk megítélt büntető más csapatnál is ilyen rövidzárlatot okozott volna – mondta el a kanizsaiak edzője, Benedek József. - Úgy éreztem akkor, hogy onnantól játékosaim fejben is feladták a mérkőzést.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.