Telt ház és kiváló hangulat

facebook megosztás

Telt ház és kiváló hangulat volt a Kőrösi-iskola szülők-nevelők bálján. A szombaton tartott rendezvény résztvevői – az elmúlt évekhez hasonlóan – a bevételt az intézménynek ajánlották fel. A gyűjtés célja idén az iskola sportpályáinak felújítása volt. 


A Kőrösi-iskola szombaton tartotta a szülők-nevelők bálját

Balogh László polgármester is köszöntötte az elegáns estély résztvevőit. Az iskola alapítványi bálja évről évre egyre sikeresebb, így a szervezők idén egy komoly célt tűztek ki. – Fontos számunkra, hogy a szülők, a szülői munkaközösség, az alapítvány összefogásával jön létre a bál, s fontos, hogy valóban érezzük a szülők támogatását. Nemes célok érdekében jön létre a bál, ez az intézmény fejlesztése, a gyerekek támogatása – ezek a legfontosabbak. Ebben az évben egy nagyon komoly célt tűztünk ki, az udvaron lévő pályák felújítását szeretnénk elvégezni. Ez egy több milliós beruházás - árulta el Smolcz Frigyes, a Kőrösi-iskola intézményvezetője.

A diákok és a szülők is sokat készültek a bálra. A közönség így a spanyol táncok szépségéből is ízelítőt kaphatott. – Ezzel megalapozzuk a jó hangulatot erre a bálra. Segítségünkre vannak a bál szervezésénél a szülök, s az alapítvány, így például a tombolatárgyak gyűjtésében is nagyon sokat segítenek nekünk. Nagyon remélem, hogy elérjük a célunkat, s olyan bevételre teszünk szert, amiből nyáron tényleg sikerül a pályát megvalósítani - nyilatkozta Szalainé Berta Magdolna, a Kőrösi-iskola intézményvezető-helyettese.

A fellépőknek valóban sikerült megalapozni a jó hangulatot, a tanári kar még meglepetés táncprodukcióval is készült, ami osztatlan sikert aratott.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.