Virtuális nyílt napot tart a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampusza

facebook megosztás

A járványhelyzet miatt virtuális nyílt napot tart idén a PEN. Az érdeklődők december 8-án az online térben kaphatnak válaszokat a kérdéseikre, valamint szakmai előadásokat is meghallgathatnak.

– A Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszának mindig fontos volt, hogy a jövőbeli hallgatóik megismerhessék az épületet, az oktatókat és a hely szellemiségét – említette Tóth-Kaszás Nikoletta kampuszigazgató. Részletes információk már olvashatók az eseményről az egyetem közösségi oldalán

– Igazából azt a célt szolgálja, hogy látjuk, hogy a középiskolásoknak az idei évben nincs könnyű dolguk. Akik érettségiznek vagy továbbtanulás előtt állnak, ők most nem tudnak elmenni az egyetemekre, kiállításokra vagy nyílt napokra. Próbáljuk nekik megteremteni a lehetőséget, hogy hasznos információkhoz jussanak a virtuális nyílt nap keretén belül azon túl, hogy a kampuszt és a szakjainkat, azokat a szakmákat is bemutatjuk, amikkel itt Nagykanizsán megismerkedhetnek. A virtuális nyílt napnak is azt a címet adtuk, hogy „Ahol a turizmus, az informatika és a víz találkozik.” Két olyan előadót hívtunk a szakmai előadásokon kívül, akik ténylegesen dolgoznak ezeken a területeken – mesélte Tóth-Kaszás Nikoletta, a Pannon Egyetem Nagykanizsa kampuszigazgatója.

K.V.

(Borítókép: Horváth Zoltán)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.