Kellenek ezek a sikerek is

facebook megosztás

A középmezőnyhöz tartozó ellenfelek vannak soron az utóbbi hetekben a Kanizsa Vízilabda OB I B-s együttese számára, s ezen időszakon belül legutóbb a Ceglédi VSE gárdáját győzték le, szombaton pedig az Invictus UVSC érkezik Kanizsára.

Kanizsa Vízilabda (3.) – Ceglédi VSE (9.) 15-7 (4-1, 4-3, 3-1, 4-2)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, 8. forduló. Nagykanizsa, 30 néző. Vezette: Füzesi, Tordai.

Kanizsa: Ajkay-Takács – Vass B. 5, dr. Illés 2, Szőke B. 3, Szávai, Márkus 1, Gál S. Csere: Ambrusz (kapus), Solymosi, Vlaszák, Balli, Marnitz 3, Kaszper G. 1, Balaska. Edző: Regős Áron.

A ceglédiek a kilencedik helyén állnak, a meccseit Martfűn játszó és szombaton érkező Invictus pedig a hetedik. A leírtaknak úgy van igazán értelme, ha hozzátesszük, a Kanizsa Vízilabda immár úgy harmadik az OB I B-s táblázaton, hogy időközben pontszámban beérte a második szombathelyi AVUS-t. Ilyen zárkózásokhoz mindenképpen szükségesek az olyan győzelmek, mint amilyen volt a Fehérvár VS elleni, vagy a legutóbbi fordulóban a Cegléddel szembeni. A Pest megyeiek még a nagykanizsai uszodában még a második negyed közepén is vissza tudott jönni két gólra, onnantól azonban például 7-4-es kanizsai vezetésből már 10-4 lett az állás. Ezzel a mérkőzés el is dőlt, következhetnek az újabb erőpróbák a Kanizsa Vízilabda számára.

- Alapvetően elégedett lehettem a játékkal, viszont kaptunk 3-4 olyan gólt, amikor a blokkok nem voltak a helyükön, ez bosszantó, s ezen mindenképp javítanunk kell – mondta el a legutóbbi kanizsai vízilabda bajnokiról Regős Áron, a KV edzője. - Fontos három pontot gyűjtöttünk be, a Cegléd egy rutinos, masszív csapat, értékes volt a győzelem. Készülünk tovább gőzerővel, előbb az Invictusra, majd az AVUS elleni rangadónkra.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.