Jól jönne vasárnap is a magabiztos győzelem

facebook megosztás

Vasárnap folytatódik a sakk Szuperliga csapatbajnokság küzdelemsorozata, a 3. forduló keretében a Tungsram Aquaprofit NSK együttese az Aquaréna Kőbánya SC-hez látogat, a mérkőzés a X. kerületi helyszínen 10 órakor kezdődik.

A kanizsaiak két kör után a táblapontok (18,5) alapján másféllel vezetnek a második helyen álló Ajka előtt, a Kőbánya (14,5) pedig jelenleg harmadik, így korántsem lefutott találkozóról beszélhetnek a dél-zalaiak.

- Az előző bajnokság óta vendéglátónk csak erősödött, s igazából ők is a bajnokság egyik esélyesei közé sorolhatók – fogalmazott Nádasi Tamás, a nagykanizsai egyesület elnöke. - Természetesen mi sem vagyunk rosszak, vagyis magabiztosan várhatjuk a találkozót, s mint mindig, szeretnénk ezúttal is magabiztosan nyerni. Fontosak a sikerek, hiszen a táblapontok alapján minden fél pontnak is lehet külön jelentősége.

A bajnokságában negyedik Tungsram ANSK II NB I-es, tehát a második vonalban szereplő csapata - szintén vasárnap - a csoport kilencedik helyén tanyázó Győri Elektromoshoz látogat.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.