Országos bajnoki második helyezés csapatban

facebook megosztás

A Polgári Sportlövész Egylet Nagykanizsa sportlövői az idei esztendőben is nagy lendülettel kezdhettek, hiszen máris több remek eredményt értek el a különböző helyszíneken.

Komáromba például egy rangos nemzetközi verseny keretében a kanizsaiak lövésze, Borsos Eszter 409,1 körrel a légpuskás ifjúsági leány kategóriában harmadik helyezést ért el. A következő utánpótlás, egyben válogató versenyen, szintén ifjúsági korcsoportos légpuska 40 lövésesben a PSLE Nagykanizsa reménysége ugyancsak a dobogó harmadik fokára állhatott fel Budapesten 403,1 körrel.


A PSLE Nagykanizsa női ifjúsági sportlövő csapata (balról Széll Petra, Horváth Károly edző, Borsos Eszter, Kobra Fruzsina) az országos bajnokság második helyen végzett

Következhetett a múlt hétvégén a százhalombattai országos bajnokság, s a dél-zalaiak ifjúsági légpuskás női csapata (Borsos Eszter, Széll Petra, Kobra Fruzsina) ezüstérmet nyert 1199,3 összesített körteljesítménnyel.

Borsos ezen versenyek mellett Szlovéniában is lőállásokba léphetett – kettős igazolással - az SD Jezero Dobrovnik színeiben és egy nemzetközi sportlövő seregszemle keretében a junioroknál légpuska 60 lövésben nyolcadik lett, a felnőtt és junior női – összevont – kategóriában ezzel a 13. helyen végzett. (Ehhez egy junior csapatbeli bronzérem is társult). A szlovén sportlövő másodosztály legutóbbi, 4. fordulójában a dobronakiaktól pedig elsőséget gyűjtött be, 411,3 körrel.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.