Megtartotta farsangi összejövetelét a Hölgyklub

facebook megosztás

A megszokottnál kisebb helyen tartották, de nem maradt el a Hölgyklub farsangja. A csoport – a lehetősségeihez mérten – minden évszakban megtartja a néphagyományokhoz kötődő ünnepeket.

A Hölgyklub tagjai és a pártolói is megjelentek a hétfői farsangi összejövetelen. A vendégek már kora délután érkeztek, a Hölgyklub pedig hetek óta készült erre az alkalomra.

– A farsangolás egy különleges dolog, de az igazi farsangolást nem tudjuk produkálni, mert ugye jelmezbe kellett volna öltözni. A másik pedig, hogy a fűtést meg kellett oldani. Így tudtuk megoldani a fűtést. Nagyon zsúfoltan leszünk, eléggé szorosan leszünk. Nagyszerűnek tartom a hölgytársakat, akik sok mindent kitaláltak – nyilatkozta Büki Pálné, a Hölgyklub elnöke.

A műsor és az egész farsangi Hölgyklub-est ugyanis egy közös fúzió eredménye volt, mindenki kivette belőle a részét, tette hozzá a klubvezető.

Zenés köszöntő fogadta a vendégeket, a résztvevők mindannyian lelkesen készültek erre az alkalomra. Saját magunk tehetünk azért, hogy jól érezzük magunkat – így fogalmazott Herman Józsefné.

- Nagyon rövid idő volt a Covid időszak miatt, amikor nem tudtunk összejönni. Ezt mindenki alig várja. Én őszintén mondom, én magam is, olyan jó barátok, baráti körök vannak, nincs itt harag, veszekedés, mindig nagyon jól érezzük magunkat – árulta el Herman Józsefné. 

Igaz ugyan, hogy kis helyen, de vidáman töltötték a napot és az estét a Hölgyklub tagjai és pártolóik.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.