Az első félidő derekáig ment jól

facebook megosztás

Tizenöt percig teljesen fej-fej mellett haladtak a csapatok a fehérvári utánpótlás, valamint a kanizsaiak női NB II-es kézilabda-mérkőzésén.

Alba Fehérvár KC U22 (3.) – Tungsram SE Nagykanizsa (10.) 34-22 (17-9)

NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, 17. forduló. Székesfehérvár, 30 néző. Vezette: Sebestyén Á., Sebestyén B.

Tungsram SE: Dudora – Kovács B., Csivre V. 2, Szmodics D. 4, Szmerk 3, Krenner 4/1, Szmodics V. 4. Csere: Tóth V. (kapus), Kovács D., Balogh B., Kovarszki, Ács 1, Andor, Hári 4/1. Edző: Baranyai Zsolt.

Sokáig kimondottan szorosan alakult a tabellán harmadik Alba-utánpótlás elleni meccse a Tungsram SE női kézilabda együttesének, hiszen a 15. percben még a kanizsaiak vezettek 7-6-ra. Onnantól lett határozottabb a fehérváriak játéka, bár egyből nem tudtak ellépni a vendégektől, ugyanakkor a szünetre már tekintélyes előnyt dolgoztak ki. A találkozó 35. percében nőtt először tíz gólnyira a különbség a két együttes között, s a vendéglátók már végig kezükben is tartották a meccs állását, biztosan szerezve meg ezzel a győzelmet. A folytatás a nagykanizsaiak számára is április 15-én következhet, akkor a dél-zalaiak a Mohácsi TE 1888 együttesét fogadják.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.