Címvédés az első osztályban

facebook megosztás

Hivatalos díjátadója keretében került sor a 2022-2023-as nagykanizsai városi kispályás labdarúgó bajnokság szezonzárójára, melynek keretében a különböző ligák dobogósai kapták kézhez kupáikat.


Németh Gergely (balról) a Metaxa első osztályban győztes kispályás labdarúgó együttesének nevében vehette át a kupát

Fotó: PL

A városi kispályás foci mérkőzései első, másod, valamint szenior osztályában kerültek megrendezésre, az első ligában a címvédés ezúttal is sikerült. Náluk tehát a Metaxa zárt az első helyen, megelőzve az FC Kau-Prizma, valamint a Szemere Olajbányász legénységét. A másodosztályban a Black Jack-Arzenál Sport szerezte meg a győzelmet, második a Calcio Jovis, harmadik pedig a Spanner FK 6 Arasz lett. A mögöttünk hagyott szezonban a lényegében összevont szenior csoportban igazi presztízs-csatákat követően a képzeletbeli dobogó legfelső fokára a Muvill-Aqua Four állhatott, vagyis lett bajnok, a második helyezést a Tip Top senior, a harmadikat pedig a Puncs-Znet Telekom legénysége szerezte meg.

Az összejövetel során elhangzott, vannak arra elképzelések, hogy az őszi-tavaszi rendszerű sorozat mellett a kispályás focicsapatok számára „további évszakot” vonhassanak be a versengésbe, hiszen a sportcsarnokban például akár téli meccssorozatot is indítanának a körvonalazódó elgondolások alapján.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.