Horoszkóp

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Ha több gondoskodásra és szeretetre vágyik, akkor tegyen érte ön is valamit. Például tegye meg ön az első lépéseket. Tanulmányozhatná időnként a kiscicák viselkedését is.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Ha nem muszáj, akkor ne gyűjtsön be úton-útfélen ellenségeket magának. A véleményét pedig mondja el higgadtan, és akkor nem sért meg vele senkit sem.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Sok mindennek örülhet mostanában. Fortuna, a szerencse istennője is ön mellé szegődik, és nem kell spórolnia, egyedül küzdenie ahhoz, hogy meg tudja valósítani a nagyívű terveit.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Romantikus estéket ígérnek önnek a csillagok. Munkahelyi feszültség nem rontja el a hangulatát. Csak a pihenésre gondoljon, és arra összpontosítson, hogy hova akar menni nyaralni.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Ne szerénykedjen, használja ki a lehetőségeit. A tavasz folyamán minden jóban részesülhet, amit elképzel magának. Nem kell semmiről sem gondolkodnia, csak élvezze a mindennapokat.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Időnként úgy érzi, mintha mókuskerékben szaladna egyfolytában, mert nem megy semmire sem a munkájában. Ne aggodalmaskodjon emiatt, mert hamarosan jelentős változás részese lehet.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Most sajnos nem számíthat arra, hogy a pénzügyi helyzetét valaki fellendíti. Ha tetszik, ha nem, új bevásárló listát kell összeállítania, mielőtt elmegy a boltba vásárolni.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Ha most nem tudja megvalósítani az elképzelését, akkor se mondjon le róla. Jegyzeteljen, számoljon és egyelőre pihentesse a papírját az asztalfiókban. Előbb-utóbb meglesznek hozzá az anyagiak is.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Egy ismerőse azon munkálkodik a környezetében, hogy gyökeresen átalakítsa a magánéletét. Gondolkodjon el rajta, mert lehet, hogy jól jár, ha enged ennek a kedves erőszaknak.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
A sikeres fogyókúrája mellett jó lenne, ha minél előbb visszatalálna a régi önmagához. Mozogjon, sétáljon többet, és gyűjtsön be magának minél több D vitamint a napon.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Nem kell a naptárat tanulmányoznia ahhoz, hogy észrevegye, milyen gyorsan megy az idő. Ne búsuljon emiatt, hanem próbálja meg pótolni mindazt a jót, amit eddig elmulasztott.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
Fordítson több időt magára, és ne engedje, hogy mások elszívják az életenergiáját. És azt se engedje meg senkinek, hogy korlátozzák az elképzelései megvalósításában.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.