Heti horoszkóp: (2020. máj. 15. - 2020. máj. 22.)

2020. máj. 18.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ne kövesse vakon a szomszédja kertátalakítással kapcsolatos ötleteit. Gondolkodjon el azon, miért is lenne jó, és csak azután fogjon hozzá.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Jobban is kihasználhatná a baráti kapcsolatait. Mint azt már tapasztalta, olyan témákban is tudnak tanácsot adni, amihez ügyvédhez kellene fordulnia.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Legyen akár éjszaka, akár nappal, ön mindig tudja, mit akar. Ha a szokatlan jelenségek izgatják a fantáziáját, vágjon bele. Kellemes meglepetésre számíthat.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Frissítse fel a gondolatait reggeli teázással. Az ilyenkor támadt ötletei megújulást és lendületet is hoznak a kommunikációjában.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
A családi beszélgetések fő témája önöknél is a pénz. Egészsége érdekében minél előbb be kell látnia, bármennyire is szeretné, nem tudja szaporítani.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Nyugodjon meg, nincs semmi baj a tisztánlátásával, ha bemegy egy boltba élelmiszert vásárolni. Nem kell új szemüveg, az árcédulák hibátlanok.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
A családja tudja, hogy nem szereti a kötöttséget, nem szeret szabályok szerint élni. Kiadós kerékpározással, gyaloglással változtathat mindezen.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Mivel a hozzátartozói megszokták a nyitott gondolkodásmódját, elképzelni se tudják, mi az oka a szűkszavúságának. Nyugtassa meg őket, hogy nem beteg.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Semmi másra nem érez késztetést, mint az utazásra, és arra a pillanatra, hogy ismét megláthassa a tengert. Amíg nem ér oda, nézegesse a tavalyi tengeres fotóit.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ha nem talál megoldást a magánéletére, akkor foglalja le magát olyasmivel, amit eddig még sosem tett meg. A feszültségét semmiképp se sugározza át másokra.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Örüljön neki, hogy megtalálta a boldogság útját. Ha bárki befolyásolni szeretné a döntésében, most ne hallgasson senkire sem.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
A szerettei tudják önről, kiállásával képes arra is, hogy megváltoztassa a világot, a rosszakat jó útra térítse. Legyen óvatos, az irigyei résen vannak.