Javuló formában

facebook megosztás

A DVL Baby „A” (2007-ben és később születettek) Vízilabda Bajnokságának felsőházi rájátszásában a második fordulót rendezték Pécsen a Kanizsa VSE fiataljaival is a mezőnyben.

Kanizsa VSE (3.) – Váci VSE (5.) 13-2 (4-0, 4-0, 3-0, 2-2)

Kanizsa VSE: Molnár Áron – N. Horváth Zsigmond 1, Novák Patrik, Veit Márton 1, Mavolo Áron 3, Kiskó Márk 1. Csere: Szörcsök Mátyás, Kiskó Máté (kapusok), Sneff Botond 2, Bukovics András 2, Németh Zsombor, Nagy Barnabás 2, Nagy Adorján 1, Bársony Balázs. Edző: Szabó Szilárd.

Kaposvári VK (4.) - Kanizsa VSE (3.) 6-6 (1-2, 1-1, 2-2, 2-1)

Kanizsa VSE: Molnár Áron – Sneff Botond 2, Bukovics András 3, Novák Patrik, Mavolo Áron, Kiskó Márk. Csere: Szörcsök Mátyás (kapus), N. Horváth Zsigmond, Veit Márton 1, Németh Zsombor, Nagy Barnabás, Nagy Adorján. Edző: Szabó Szilárd.

- Az ifjú vízilabdázóinknál a felsőházi rájátszás első fordulójának két fiaskója után nagyon szerettünk volna javítani, megmutatni a csapat harcosabb, ügyesebb arcát – kezdte értékelését Szabó Szilárd edző. - Az előjelek nem sok jóval kecsegtettek, de a meccsek napjára összeállt a csapat. A váci együttes ellen szálltunk először vízbe. Ők az előző alkalommal alaposan felborították a papírformát a pécsiek legyőzésével. Ezúttal is meglepetés született, de azt viszont mi okoztuk. Fegyelmezett játékunknak köszönhetően ellenfelünk nem tudott kibontakozni a támadásokban, a kiváló kapusuknak pedig megtaláltuk a gyenge pontjait. Védekezésünk tökéletesen működött, a támadásokban sem panaszkodhattunk. A nagy arányú győzelmünk teljesen megérdemelt volt.

A második találkozón a Kaposvár ellen szálltak vízbe a kanizsaiak.

- A kaposváriak első mérkőzése elmaradt, így ők pihenten várták az ellenünk való összecsapást. Izgalmas, szoros mérkőzést láthatott a sportszerű közönség. Ellenfelünk egyszer sem vezetett a mérkőzés folyamán, de rengeteg helyzetet dolgoztak ki a somogyiak. Hálóőreink szerencsére jól védtek és időnként a szerencse is mellénk állt…. A végére alaposan elfáradt mindkét gárda, a pontokon igazságosan megosztoztunk.

A folytatás április végén következik Szombathelyen.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.