Növelték is előnyüket

facebook megosztás

Swietelsky-Békéscsabai Csirkefogók VK (8.) – Kanizsa VSE (2.) 6-16 (0-2, 2-4, 3-4, 1-6)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 5. forduló. Békéscsaba, 50 néző. Vezette: Sándor, Madarasi.

Kanizsa: Pelle – Vadovics 3, Salamon 3, Balli, Dobay G., Kéri 2, Bicskei 2. Csere: Dobay P., Szilvasán 1, Páncsics 1, Mocsári 2, Kaszper 1, Horváth B., Szilágyi 1. Edző: Ludányi Kadosa.

A kanizsaiak kissé ugyan tartottak a találkozótól, mindezt tették annak ellenére, hogy ellenfelük a felsőház nyolcadik helyén állt. Jobb az óvatosság alapon azonban úgy is szálltak medencébe, hogy rögtön a kezükbe ragadják az irányítást, s mindez olyan jól sikerült, hogy valamennyi negyedet nyerve végül biztos sikert könyvelhettek el. Mindez azért sem jött rosszul a számukra, mert a tabellán harmadik YBL döntetlenre végzett a BVSC II-vel, így ugyan a kanizsaiak egy meccsel többet játszottak már, a két együttes között (a dél-zalaiak javára) négy pont lett így a különbség. Mivel a KVSE éppen a hétvégi fordulóbeli, a listavezető KSI-vel szembeni találkozóját már lejátszotta korábban, ezért nem mérkőzik.

- Csabán a helyzetünket azért megkönnyítette, hogy a hazaiak két legjobbja nem volt ott, így egy újabb fontos győzelmet könyvelhettünk el – értékelt Ludányi Kadosa, a kanizsaiak trénere.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.