Felavatták a Szerelmesek padját az Erzsébet téren

facebook megosztás

Valentin-napon indult a randevús kalandtúra. A sorozattal a Házasság hetéhez kapcsolódnak a szervezők, akik már második alkalommal rendezik meg a programot. Legfőbb céljuk, hogy a kapcsolatban élők nap mint nap tegyenek a párjukért és mutassák ki szeretetüket. – A mai világban nagyon szétsodródnak a párok egymástól. Rengeteg házaspár válik el, rengeteg kapcsolat megy tönkre. És ennek nem kéne így lennie. Mi 29 éve élünk boldog házasságban, és tudjuk, hogy ezért tenni kell - fogalmazott Baloghné Békési Beáta szervező.

A különböző helyszínekre szervezett randevúk és feladatok segítenek a pároknak kiszakadni a hétköznapokból, a résztvevőkre romantikus, vicces és sportos programok is várnak. – Azt gondoljuk, maga a szerelmes kalandtúra üzenet a fiúknak is. Mert ebben az egy hónapban olyan feladatokat fognak teljesíteni a párok, melyekben a fiúk tulajdonképpen udvarolhatnak a lányoknak. Kicsit újratanulhatjuk az udvarlást mi férfiak, férjek. Az lenne a jó, az lenne a kívánságunk, hogy ez folytatódjon az egy hónap után is - mondta Balogh András szervező.

A tegnapi program elején avatták fel a Szerelmesek padját az Erzsébet téren. Az ötletet a város önkormányzata is támogatta, a padot pedig Szűcs Imre plébános áldotta meg. - Szent Valentin, a szerelmesek pártfogójának napján arra kérünk, hogy az ő hathatós közbenjárásával és a mi szolgálatunk által szenteld és áldd meg ezt a padot.

Az idei kalandtúrára sok pár jelentkezett. Van, akiket a nyeremény is motivál, ehhez azonban a feladatok legalább hetven százalékát kell teljesíteni. – A közösségi portálon láttuk a hirdetést, hogy lesz ez az esemény is, illetve egy kalandtúra is. Valójában ez érdekel bennünket, ezen szeretnénk részt venni, a nyeremény miatt első körben. Illetve azért is, hogy ez mennyire tud minket még közelebb hozni egymáshoz - tette hozzá Ignácz Ramóna. 

A kanizsai programsorozat március 20-ig tart, az élményeken és a még szorosabb összetartozáson túl wellnesshétvégét is lehet nyerni.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.