Már pityókás kenyeret is lehet kapni a belvárosban

facebook megosztás

Új pékség nyílt Nagykanizsán. A vállalkozás mintegy 4 évig tartó munka eredményeként települt Dél-Zala központjába.

Óriási volt az érdeklődés az új pékség iránt: a reggeli nyitás és a délelőtti átadó között már több százan látogatták meg az üzletet. A Lipótról indult cég 2010-ben kezdett el terjeszkedni Nyugat-Magyarországon, a kanizsai nyitást több éves tárgyalási folyamat előzte meg. – 4-5 évvel ezelőtt jártunk egy ugyanilyen franchise-boltban, az ország túlsó felében, s akkor döntöttük el, hogy ez nekünk hiányzik Kanizsán, s hazafelé az úton nejemmel el is döntöttük, hogy mi ezt ide fogjuk hozni. Ez hosszú út volt, s szerettük volna ugyanazokat az ízeket otthonunkban, szülővárosunkban is megízlelni, s hála Istennek, ez sikerült, összejött - fogalmazott Szabó Balázs, a nagykanizsai Lipóti Pékség társtulajdonosa.


Dénes Sándor is részt vett az új pékség megnyitóján

Az ünnepélyes avatón Szűcs Imre atya és Hella Ferenc református lelkipásztor is megáldotta az üzletet. Az ország egyik legsikeresebb sütőipari cégének belvárosi szerepvállalása is jól bizonyítja, hogy ma már nem csak az Erzsébet téren nyitnak felső kategóriás üzleteket hazai vállalkozások. – Biztos vagyok abban, hogy azok a termékek, amelyekkel itt megkínálnak bennünket, azok finomak és egészségesek. Bár már sokan azt mondják, hogy a kenyértől tartózkodjunk, de én nem tudok, ez látszik is rajtam. Itt rengeteg finomságot kínálnak, s a legjobb reklám mi vagyunk - mondta Dénes Sándor, Nagykanizsa polgármestere.

Az 1992-ben alapított cég először nyitott Nagykanizsán üzletet. A Sugár úti pékségben nagykanizsai és környékbeli embereket foglalkoztatnak.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.