Szombat délután születésnapi darts

facebook megosztás

Az Free Hill Darts Club február 15-én, szombaton immár egy esztendős fennállást ünnepheti és ennek apropóján kerítenek sort egy igazán színvonalas versenyt az egyesület részéről Birthday Darts Open elnevezéssel, melyre a régió legjobb játékosait várják - a program 16 órától kezdődik az FHDC Csengery úti termében.


Számos kanizsai dartsos a városi bajnokság második fordulójával hangolt a mai, születésnapi versenyükre

Bizonyára többeknek erre a versenyre jó felkészülés volt a Free Hill Darts League, tehát a városi bajnokság második fordulója, melyre - az elsőhöz hasonlóan is - majd' negyvenen neveztek. Az egyenes kieséses szakaszban 16 versenyző folytatta a részvételt, ugyanakkor immár a főtáblára nem jutóknak is lehetőséget biztosítottak játékuk további tökéletesítésére, a nagy sikert hozó Lucky Loser verseny keretében.

A második kör főtábláján legutóbb is nagy csaták folytak és a győzelmet végül a lehetséges legszorosabb mérkőzésen Parély József szerezte meg Bíró Péter, valamint Horváth Balázs előtt. A Lucky Loser versenyen Skriba Szabolcs győzött Budai Barnabást ellen. A liga február 21-én, pénteken folytatódik, előtte azonban még e hétvégén - amint azt írtuk - születésnapozhatnak a dartsosok.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.