A Delta és a ZERO zenekar is azt üzeni: maradj otthon!

facebook megosztás

A Kanizsán és környékén is népszerű együttesek vezetői azt is elárulták a Híradónak, mivel töltik napjaikat a veszélyhelyzet idején. Mindkét zenekar fontosnak tartja az online kapcsolattartást a rajongóival, ezért a tagok a közösségi oldalukon folyamatosan üzennek, töltenek fel zenéket és osztanak meg pillanatokat a korábbi fellépésekről, bulikról.

A jókedv a mostani nehéz időszakban sem hagyta el a Delta tagjait. Az országszerte népszerű zalai csapat zenészei is fontosnak tartják, hogy aki teheti, maradjon otthon. – Itthon vagyok, itthon vagyunk, s arra kérünk, ha teheted, te is maradj otthon, Most így tudunk a legjobban vigyázni magunkra, egymásra, s az egész világra. S megígérem, ha egyszer ennek az egésznek vége lesz, akkora Delta-bulit csapunk, hogy olyat a világ még nem látott…kitartást mindenkinek – fogalmazott Szabó Péter, a Delta frontembere.

A Mese című számot az egész országban ismerik, klipjére már több mint 14 millióan kattintottak rá a videómegosztón. Bár a mostani helyzet a zenészeknek sem egyszerű, de a kényszerszünet akár arra is jó lehet, hogy újabb slágerek szülessenek. – Ha lehet szerencsés mozzanatát mondani ennek az egész helyzetnek, ami most kialakult, akkor az az, hogy most több idő van dalírásra is, illetve a dalok rendezgetésére, alakítgatására. S így az ember talán nyugodtabban tud alkotni, több idő van rá, nem kell határidőt betartani, de bárcsak kellene egyébként határidőt betartani… Pont a tavaszra terveztünk egy új klipet, ami így meghiúsult,  most azon a dalon dolgozunk – tette hozzá Szabó Péter.


Simon Barnabás, a ZERO zenekar vezetője videóüzenetében hangsúlyozta: mindenki tartsa be az előírásokat

Jó párszor megtöltötte már az elmúlt években a megyehatáron túl is a szórakozóhelyeket a ZERO zenekar. A kanizsai bázisú együttes tagjai is azt kérik, mindenki tartsa be az előírásokat, már csak azért is, hogy minél előbb lehessen újra közösen bulizni. – Engedjétek meg, hogy a csapat minden tagja nevében megkérjünk benneteket, hogy maradjatok otthon, mi is ezt tesszük. Higgyétek el, nekünk is hiányzik a megszokott életünk, nekünk is hiányoznak a bulik, de most ez a helyes, ezt kell tennünk. Ha dolgozni, vásárolni, kutyát sétáltatni vagy akár sportolni mentek, akkor is tartsátok meg a távolságot, kerüljétek a tömeget. S a hétvégére várható kellemes időjárás ellenére se menjetek a látogatottabb kirándulóhelyekre – hangsúlyozta Simon Barnabás, a ZERO zenekar vezetője.

A zenekar tagjai az élő koncertek ellenére sem feledkeznek meg rajongóikról: a közösségi oldalon hamarosan élőben is lehet majd látni, hallgatni a ZERO  karanténkoncertjét. – Az internet adta lehetőségeket kihasználva, természetesen tartjuk egymással a kapcsolatot. Új dalokat tanulunk, s régi nótákat teszünk ki a közösségi oldalunkra,  és természetesen teljes gőzzel kampányolunk, hogy mindenki maradjon otthon. Én például naponta teszek ki egy-egy általam elénekelt dalt. S egy jó hír: ha a technika is engedi, hamarosan élőben is hallhattok minket – tette hozzá Simon Barnabás.

Az otthonmaradásért és a veszélyhelyzet miatt előírt szabályok betartásáért egyébként az ország leghíresebb zenészei is kampányolnak. Ebből a célból indult a Maradj Otthon! Fesztivál, melynek első online fellépője a Rúzsa Magdi, Szakos Krisztián duó volt.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.