Présháznak ütközött – Szemtanúkat keresnek a kanizsai rendőrök

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya szabálysértési eljárást folytat egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset miatt.

Pusztamagyaród külterületén, a Külső hegyi úton közlekedett egy ismeretlen személy 2020. május 8-án 18 óra 30 perc és május 15-én 11 óra között ismeretlen forgalmi rendszámú, Toyota Hilux típusú gépkocsival, amikor nekiütközött egy út melletti présháznak, amelyben jelentős anyagi kár keletkezett. A balesetet okozó járművezető ezt követően a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül eltávozott.


Fotó: police.hu

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság