Vízilabda osztályozó június 25-én és 27-én

facebook megosztás

Mint az ismert, a vízilabda OB I-es küzdelmeiben – ahogy a többi bajnoki sorozatban is - már jó ideje lezártnak nyilvánították az idényt, ugyanakkor a legfelső osztályban kérdésként merülhetett fel, hogy lesz-e kieső a ligából.

Nos, az élet nagy rendező, hiszen a szombathelyi AVUS a következő idényre nem vállalta az OB I-beli tagságát, így máris egy hely felszabadult az OB I B-ből feljutni igyekvő csapatok előtt. Mivel a második vonalban két csoport volt, ugyanakkor összevont felsőházi rájátszásra már nem kerülhetett sor, a KSI SE, valamint a Kanizsa Vízilabda, mint csoportelsők hivatottak dönteni arról, melyikük is kerülhet feljebb.

Jöhet tehát az osztályozó, mely több mint három hónapos kihagyás után nem lesz kis feladat. Egy ideig még nem volt ismert a pontos menetrend, hétfőn késő délutánra azonban mindenben megegyeztek a szövetség és a felek az osztályozós párharcot illetően.

- Eldőlt, hogy a kettős mérkőzést június 25-én, csütörtökön, valamint 27-én, szombaton vívjuk a Margitszigeten a sportiskolásokkal, a szabadtéri Hajósban – mondta el Balázs László, a kanizsai vízilabda együttest működtető gazdasági társaság ügyvezetője. - A találkozók mindkét nap 19 órakor kezdődnek, melyre várjuk természetesen drukkereinket is.

Érdemes tudni már most, hogy a kft. szurkolói buszt indít mindkét találkozóra és a meccsekre a belépés ingyenes lesz.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.