Halloween szauna party a Kanizsa Uszoda és Strandfürdőben

facebook megosztás

Halloween szauna party várta a résztvevőket a Kanizsa Uszoda és Strandfürdőben. A szaunamester egyedi programmal készült az érdeklődőknek pénteken is.

A szaunashow és a felöntés abban különbözik egy egyszerű szaunázástól, hogy a program az elejétől a végéig a szaunamester által irányított, aki a munkájához különböző fény- és zenei hatásokat, valamint illóolajokat használ. A mester az illóanyagokat vízzel vegyítve a forró szaunakövekre önti fel, a meleg párás levegőt pedig törülközővel a résztvevőkre tereli. A szaunázók nem csak jól szórakozhatnak, de az immunerősítő hatás sem marad el.

- A programnak az ideje az 12-15 perc hosszúságú, enyhe, közepes vagy akár erős felöntés is lehet, ez a páratartalomtól függ. A felöntésen általában 15 fő szokott részt venni, az utóbbi hetekben végig teltház volt. A szauna felöntésekkel én egy éve foglalkozom, minden egyes program egyedi, a zenei mixeket is én csinálom otthon. Minden programra új és új illóolajat hozok be, így mindig új repertoárt tudok bemutatni a kedves vendégeknek – fogalmazott Feszt Norbert, a  Kanizsa Uszoda és Strandfürdő szaunamestere.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.