Holnapig még várják a karantén költeményeket

facebook megosztás

Versírói pályázatot hirdetett a Kanizsai Kulturális Központ a magyar kultúra napja alkalmából a közösségi oldalán. A szervezők január 21-ig várják a Nagykanizsán és környékén élő költők alkotásait.

11 szerzőtől már érkeztek versek a HSMK e-mail-címére az elmúlt napokban. Kovácsné Mikola Mária, az intézmény igazgatója elmondta, hogy eddig a legtöbben a mostani helyzetet, a bezártságot választották a költeményük témájának. A kulturális központ dolgozói pénteken döntik el, hogy melyik lesz a nyertes alkotás. A publikálási lehetőség mellett a mű íróját egy páros színházbelépővel is megajándékozzák.

– Az általunk legjobbnak ítélt pályaművet közzétesszük, jelenleg az online felületeinken, illetve a nyomtatott sajtóban. Majd, ha a kanizsai műsorfüzetünk megjelenhet, ha megnyitottunk, akkor természetesen abban is közzétesszük. Azt is tervezzük, hogy egy antológia formájában, nem nyomtatottan, hanem online felületen pedig valamennyi pályaművet közzé fogjuk tenni majd a későbbiek során – mondta Kovácsné Mikola Mária, a Kanizsai Kulturális Központ igazgatója.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.