Ismét győztek a Vadmacskák

facebook megosztás

Zsinórban a negyedik hazai meccsét is megnyerte a Vadmacskák. A kanizsai kosaras lányok vasárnap délután a Vasas második csapatát fogadták a Cserháti-csarnokban. A végeredmény 74-62 lett.

A szerzett labdáknak és a kiváló védekezésnek köszönhető a Vadmacskák győzelme Gábor Erzsébet szerint. A szakvezető kiemelte: sikerült többször hibára kényszeríteni az ellenfelüket, és a gyors indításoknak köszönhetően 20 ponttal is vezettek a kanizsaiak. Az utolsó negyed ugyan szoros végjátékot hozott, de a dél-zalai játékosok nagyot küzdöttek, így sikerült itthon tartani a pontokat.

– Amikor elmentünk 20 ponttal, akkor nagyon jól sikerültek a leindítások, a gyors játék, s akkor a negyedik negyed ötödik percében még azt hiszem 2 pont volt a különbség. Váltottak ők is védekezést, zónákba álltak be. Az ellen nem sikerült úgy támadni, ahogy elvártuk a játékosoktól, de nagyon örülünk a győzelemnek, mert nagyon akarták a lányok és ez mind a védekezésen múlott –  nyilatkozta Gábor Erzsébet, a Kanizsai Vadmacskák SE szakmai vezetője.

H.R.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.