Walter Péterben van tenisz-energia...

facebook megosztás

A Kanizsa Tenisz Klub pályáin rendezték meg a nyílt amatőr páros és a 120+ páros teniszversenyét, melyre gyakorlatilag rekordnevezés érkezett a 36 indulót figyelembe véve. A résztvevők tizenhat települést képviseltek, így a már ismert versenyzők mellett például székesfehérvári, valamint veszprémi teniszezők is ütőt ragadtak a kanizsai megmérettetésen.

A nyílt versenyt nagy csatában a rutinos Walter Péter-Theisz József (Energia Szabadidősport Klub; Pécs) nyerte a nagyszerűen játszó Csalló András-Tóth Benett (ZTE; Energia) ellen, míg a vigaszágon a Papp Jenő-Molnár Attila (Sellye; Bóly) lett a nyerő duó.


Walter Péter (balról a második) az utóbbi hetek dunántúli remeklései után Kanizsán is megmutatta klasszisát

A 120+ korosztályában is izgalmas mérkőzéseket vívtak, ott a Papp Zoltán-Hajdú Győző páros szerezte meg az elsőséget szoros küzdelemben. Az ifjak közül Németh Csongor-Szíva Dániel duója is kitett magáért a nyílt verseny kategóriájában, ráadásul a szülők végigszurkolták gyermekeik meccseit.

Végeredmény, nyílt páros: 1. Walter Péter-Theisz József (Energia; Pécs), 2. Tóth Benett-Csalló András (Energia; ZTE), 3. Sebesi Patrik-Kerkai Alex (Sárvár; ZTE) és Farkas Zoltán-dr. Rosta László (Újudvar). 120+: 1. Papp Zoltán-Hajdú Győző (Zalaegerszeg), 2. Péntek István-Csalló János (Kanizsa TC), 3. Hoffstadter Lajos-Vukics György (Kanizsa TC; Energia) és dr. Füle Lajos-Vukics József (Energia).

A következő kanizsai teniszverseny július 17-én következhet.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.