Szívük szerint szinte már most folytatnák...

facebook megosztás

Aznap még rendeztek mérkőzést a Sáska-pályán, ugyanakkor az este már a felnőtt megye egyes csapat bankettjéről szólt a Kiskanizsai Sáskák SE labdarúgóinál.

Az ifik a hétvégén még letudtak egy augusztusról halasztott Lenti TE elleni bajnokit, de a klub háza táján inkább már az évzáró bankett körül forogtak a gondolatok.


Szombat délben még volt dolga, nem is kevés a Sáska ifi kapusának a Lenti TE elleni 0-6-os meccsen

Fotó: PL

Egy biztos, a Sáska felnőtt gárdája a nyolcadik helyen zárt az ősszel, de egyöntetű a vélemény az egyesület háza táján: a jelenlegi helyezésnél az sokkal nagyobb hangsúlyt kap, hogy mindezt ötvenszázalékos teljesítménnyel sikerült elérni, s a megszerzett 17 pont jó kiindulási alap lehet a tavaszra.


A Sáska felnőtt gárdájának bankettjén viszont már jókedvűen elemezhették az őszt a futballisták

- Nyugodtan mondhatom, elég sok változás történt Kiskanizsán pozitív irányba, s ebben az első fázis, hogy hat új igazolással gyarapodott nyáron a csapat – fogalmazott a gárda játékos-edzője, László Roland. - Úgy érzem, az együttes teljesen máshogy állt a bajnoksághoz és ennek köszönhetően megfelelő létszámban is tudtunk dolgozni edzéseken, egyben készülni az őszi szezonra. Ha az elért pontszámot és helyezésünket nézzük, akkor elmondhatjuk, csapatunk régen állt így az őszi szezon végén, ugyanakkor tegyük hozzá, ebben a legénységben több van és nem is vagyunk megelégedve az elért eredménnyel! Sokat kell még fejlődnünk, így kimondottan erős téli alapozás fog ránk várni a tavaszi rajt előtt. Bízunk abban, hogy még sikeresebb tavasz elé nézünk és több bravúrt is fogunk hozni a szezon végéig. Sok munka vár ránk, de máris izgatottan várjuk a jövő évi rajtot.

Egyértelmű tehát a gondolkodás, ha nem az apátia az úr egy ősz után, akkor talán egy futballcsapat is mind jobban várja a folytatást, melyre ha minden a tervek szerint alakul, „mindössze” február végig kell bekkelni...

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.