Márciusban a világdöntő várja Tótpeti Lilit

facebook megosztás

A legszebb 20 lány közé szeretne bekerülni Tótpeti Lili. Nemrégiben derült ki, hogy a kanizsai szépség bejutott a top 40-be a Miss World világversenyen. Mint ismert: a december 16-i finálét elhalasztották, mert több résztvevő is koronavírusos lett. A döntőt végül március 16-án, Puerto Ricóban rendezik meg.

Először el sem akarta hinni Lili, hogy egy ilyen örömhírrel keresték meg, ugyanakkor már alig várja, hogy ismét összecsomagolja a bőröndjét.

Nagyon meglepődtem, viszont nem is az, hogy számítottam rá, de nagyon szerettem volna. Úgy érkeztem oda ki, hogy mindent beleadok, és ez az eredményen látszódik is. Fogalmam sincs, hogy mi alapján választottak ki, ugyanis sem a pontokat, sem azt, hogy hogyan történik egy ilyen pontozás, semmit nem tudtunk. Úgyhogy ez egy óriási nagy örömhír volt és meglepetés számomra – fogalmazott Tótpeti Lili Miss World Hungary 2021.

Magyarország legszebb lánya március 12-én érkezik meg Puerto Ricóba. A hátralévő időben minden pillanatot kihasznál, hogy megfelelően felkészüljön a megmérettetésre.

Mivel a Top40-ben a nyelvi készség, az angol nagyon fontos, ezért arra feküdnék rá komolyabban. Nyilván egy kondit, egy fizikumot is kell majd rakni, az másodlagos, a nyelv az elsődleges, azt gondolom, ugyanis rengeteg interjúra és olyan feladatara kell számítani, ahol a nyelvi tudást is meg kell csillogtatni – tette hozzá Tótpeti Lili. 

Lili első körben a Top20 közé való bejutást célozza meg, de azt reméli, hogy talán még ennél is jobb eredménnyel térhet haza.

K.V.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.