Idén sem maradhatott el a hagyományos szilveszteri futás

facebook megosztás

2023-ban is a Csónakázó-tó körbefutásával zárta az évet a Kanizsai Futóklub. A szilveszteri eseményen az egyesület tagjainak többsége részt vett, hogy teljesítse az általuk már megszokott útvonalat.

A mesterséges tavat minden nyáron többször körbe futják a helyi futóklub tagjai, akiknél az évzáró összejövetel is hagyománnyá vált az elmúlt években. A résztvevők ezúttal a családias közeg mellett jó időben teljesíthették az egykörös penzumot. 

tömegsport

Nekünk minden nap ünnepnap, mert futni minden nap tudunk. Szoktunk is év közben is, de azért jeles eseményeken, piros betűs ünnepnapokon vagy olyan alkalmakkor, ami nekünk kuriózum azt azért megünnepeljük egy-egy közös futással, azt az eseményt – mondta el Léhart Zoltán, a Kanizsa Futóklub alelnöke.

A futóklub eseményeire nemcsak Kanizsáról, de Kaposvárról és a megyeszékhelyről, valamint a környékbeli településekről is érkeznek. A tótszerdahelyi Tuti célba érünk! klubot ezúttal hatan képviselték. Céljuk, hogy egy nemes cél érdekében is fussanak ilyenkor.

Összeálltunk haton a koraszülött futás érdekében. Csináltattunk egy közös pólót magunknak, s egy közös nevet, és így képviseljük magunkat minden egyes eseményen – árulta el Balazsinné Horváth Kata, a Tuti célba érünk futója.

A Kanizsai Futóklub sportolói 2024-ben is igyekeznek minél több rendezvényen részt venni és új kihívásokkal várni a tömegsport helyi és környékbéli szerelmeseit.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.