A listavezető hét góljával

facebook megosztás

Ziccer NLSE (7.) – MOL Vidi FC (1.) 0-7 (0-5)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 13. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Hegyi Z. (Farkas G., Kiss T.). G.: Földesi (20.), Trampler (22., 47., 72.), Pécsi (33., 41.), Romanoczki (34.).

Ziccer: Balassa Sz. - Gelencsér L. (Bécsi Zs., 58.), Szabó Zs., Kondor, Bársony L., Boros G. (Szalai R., 46.), Molnár R., Buncsák, Latin, Tarsoly, Szollár. Edző: Benedek József.

A listavezető volt MOL Vidi FC volt a kanizsai NB II-es női labdarúgók vendége és a papírforma a fehérváriak sikerét ígérte, főképp úgy, hogy a hazaiakat még sérülések is hátráltatták. A Ziccer játéka ennek megfelelően a védekezésre alapult. Nem kezdtek azonban rosszul Benedek József tanítványai, a 20. percben egy lecsúszott beadás mégis utat talált a vendéglátók kapujába. Onnantól kizökkentek a nagykanizsaiak a játékból és a félidő hátralévő részében mondhatni minden be is jött ellenfelüknek, akik meg sem álltak ötgólos előnyig. A második játékrészt újfent kapott góllal kezdték a dél-zalaiak, ezért is próbáltak már minden mindegy alapon játszani, ami segített. A futballjuk jobb is lett, de egy büntetőből ismét a székesfehérváriak találtak be.

- Azon túl, hogy a két csapat más szintet képvisel, időnként jól levédekeztük a vendégünk próbálkozásait – értékelt Benedek József, a Ziccer edzője. - A játék a mi térfelünkön zajlott, így nehéz hiba nélkül végigjátszani egy mérkőzést. Úgy gondolom, akik a pályán voltak, megtettek mindent, ez a fehérváriak ellen ennyire volt elég.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.