Győztek a magyarok

facebook megosztás

Idén is ellátogatott Nagykanizsára a magyar U16-os labdarúgó válogatott, Magyarország a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is Szlovéniát fogadta az Olajbányász-stadionban.

Magyarország U16 – Szlovénia U16 2-0 (1-0)

Utánpótlás felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Nagykanizsa, 200 néző. Vezette: Molnár A.

Magyarország: Dala - Horváth M. (Varga D., 49.), Dragóner Á., Nagy Z. (Szécsi, 41.), Pekár (Kocsis D., 41.) - Keresztes (Vasvári, 78.), Földing Engelbert (Farkas, 41.), Nagy Kolozsvári - Perfetto (Tarcson, 56.), Vancsa (Fiáth, 49.), Földi (Petres, 49.). Szövetségi edző: Belvon Attila.


A magyarok játékosa, Perfetto Gabriel (9) támadja a szlovénok kapusát, Aljaz Bozicot

Fotók: Gergely Szilárd

A hét elején a magyar U16-os labdarúgó válogatott Szlovénia ellen már lejátszotta első meccsét az Eb-selejtezőkre készülődvén és Gornja Radgonán a hazaiak nyertek 3-0-ra. S ahogy tavaly, úgy idén is ellátogatott a magyar csapat Nagykanizsára, hogy ismét megmérkőzzön a szlovénokkal – immár hazai környezetben. A szervezés részéről most is kellemes gesztus volt, hogy úgymond „emlékjeggyel” kedveskedett a kilátogatóknak, sőt, aki kérte, még játékosnévsort is kaphatott mellé. A meccsre iskolákból is érkeztek fiatalok, akik már az 5. percben magyar gólt láthattak: egy az ellenfél kapusa által kitolt lövést Vancsa Zalán helyezett a kapuba. Az ellenfélnek is voltak persze próbálkozásai, ugyanakkor a magyarok tették biztosabbá vezetésüket, a 61. percben Keresztes Noel volt eredményes, mellyel ki is alakult a találkozó végeredménye, így Belvon Attila szövetségi edző gárdája visszavágott Szlovéniának.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.