Gálaműsorral nyitották meg az „Idősekért Nagykanizsán” ünnepi hetet

facebook megosztás

A Palini- és a Kertvárosi-óvoda legkisebbeinek előadásával nyitották meg az „Idősekért Nagykanizsán” ünnepi hét gálaműsorát. A rendezvénysorozatot immár 16. alkalommal szervezte meg a város önkormányzata és az időseket ellátó intézményei. A résztvevőket Dénes Sándor polgármester is köszöntötte. – Figyelni kell rájuk. Persze szoktam mondani, hogy nemcsak ezen a néhány napon, az idősek heti programok során, hanem az év egyéb napjain is legyen idősek napja, és ahol lehet, ahol tudunk, segítsük őket. Nagyon sok idősügyi klub működik Nagykanizsán és ezek jól működnek. Ez azt jelenti, hogy itt, a városunkban az idősügy jól halad előre – hangsúlyozta Dénes Sándor, Nagykanizsa polgármestere.


Gergely Róbert Dúdold velem! című műsora osztatlan sikert aratott a közönség körében

A rendezvényen a hagyományokhoz hűen Nagykanizsa idős polgárainak képviselőit is színpadra szólították. Idén Csermely Ferencné Jancsó Etelkát és Györkös Albertet köszöntötték. A város önkormányzata néhány hónappal ezelőtt „Ágaink egybecsavarodtak, gyökereink összefogóztak” címmel hirdetett vers- és prózaíró pályázatot, melynek eredményhirdetését szintén a gálaműsoron tartották meg. Az elismeréseket gyermek- és felnőtt kategóriában osztották ki, majd Gergely Róbert repítette nosztalgikus hangulatba a szépkorúakat. – Ma, amikor találkozom azokkal a nagymamákkal, nagypapákkal, idősebb emberekkel, akik már tapasztaltak, akkor szerintem megint jó lesz a hangulat, jó lesz a kapcsolat. Mindig szerettem a nagyszüleimnél lenni. Itt most pedig remélem, hogy azokat a dalokat, amelyeket tőlük hallottam és felcsendülnek, együtt fogjuk énekelni – mondta el Gergely Róbert színész, énekes.

Gergely Róbert Dúdold velem! című műsora osztatlan sikert aratott a közönség körében. A programok pedig egészen péntekig tartanak, melyek között szerepel egyebek mellett termékbemutató, sportnap, valamint várostörténeti séta is.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.