Jól jött a vezető helyük megtartásához

facebook megosztás

A Tungsram Aquaprofit NSK NB I-es bajnoki címvédő sakkcsapata a bajnokság negyedik fordulójában végre valóban hazai környezetben mérkőzhetett, ellenfele az MTK Budapest volt.

Tungsram Aquaprofit NSK (1.) – MTK Budapest (7.) 9,5:2,5

NB I-es sakk csapatbajnoki mérkőzés, 4. forduló. Nagykanizsa.

Eredmények (elöl a hazaiak): Lenic – Baklan döntetlen, Bánusz – Matviishen döntetlen, Balogh Cs. - Kállai 1:0, Márkus – Juhász K. döntetlen, Ivanisevics – Baumegger döntetlen, Kántor – Juhász Á. 1:0, Horváth D. - Halász 1:0, Aczél – Gehér 1:0, Medvegy – Öngüt 1:0, Ribli – Honos döntetlen, Galyas – Fodor B. 1:0, Gara T. - Egyed J. 1:0.


Balogh Csaba (szemben) ismét győztes partinak örülhetett az NB I-es sakk bajnoki címvédő kanizsai együttes színeiben

Fotó: Gergely Szilárd

A kanizsaiak komolyan vették a találkozót, hiszen a fővárosiak is a számos légiósukkal okozhattak már meglepetéseket az elmúlt időszakban, a dél-zalaiak pedig szerették volna megerősíteni vezető helyüket a tabellán. Ez a győzelmük arányával sikerült is és szükség is volt a biztos sikerre, hiszen a Paks a forduló előtt még második Pénzügyőrt 10:2-re győzte le. Összességében a táblapontok terén hárommal jobb a nagykanizsaiak a mutatója a tolnaiaknál, csapatpontok szintjén pedig a maximálisnál, vagyis nyolcnál jár a szezonban.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.