Rajt a negyvenhetediken

facebook megosztás

Ezen a hétvégén elrajtolt a Móricz Kupa kispályás labdarúgó torna meccssorozata a kiskanizsai műfüvesen.


A hálóőr Vass Győző (1) figyeli árgus szemekkel, ahogy a Bajcsai II öregfiúk csapata (zöld felsőben) rohamozza a kapuját

Fotó: Polgár László

Kiskanizsán az utcák, terek kispályás labdarúgó torna küzdelmeit immár a negyvenhetedik alkalommal rendezik meg a városrészben és a népszerűségére jellemző, hogy a korábbi, esetleg szűkebb nevezést követően ismét jó néhány mérkőzés vár a csapatokra.

- Először talán döcögősen indult, de aztán ahogy közeledett a kupa nyitánya, több csapat nevezése is befutott, ami igencsak örömteli – mondta el a szervezők részéről Dervalics György. - Így az a helyzet állt elő, hogy a játékhétvégék számát bővítenünk is lehetett, ami persze a legörömtelibb ebben az idei, korántsem egyszerű esztendőben. A lényeg persze, hogy a küzdelmek elkezdődhettek és a felnőtt, valamint öregfiúk korosztályban gőzerővel zajlottak, a következő hétvégén pedig ugyanezzel a lendülettel folytatódhatnak is.

A tavalyi felnőtt győztes Rozmaring utca és az öregfiúknál első Bajcsai utca II legénysége is ott van természetesen a mezőnyben. A kihívás mindenesetre korántsem lesz egyszerű számukra, hiszen több csapat is pályázik az elsőségekre, összesen öt az előbbi, négy pedig az utóbbi korosztályban.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.